TAKINKÄÄNTÄJÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

c2 c7 c3

Glögimuki vieressäni näpyttelen teille täällä jälleen kerran sunnuntai-illan postausta ja joka sunnuntai postausta kirjoitellessani mietin sitä, mihin nämä viikonloput oikein katoavat näin nopeasti. Tämä viikonloppu on kuitenkin ollut niin onnistunut ja virkistävä, että se maanantaiaamun peikko ei vielä ole tullut tälle suunnalle pelottelemaan. Jo pelkästään tuo viikonlopun auringonpaiste on saanut hyvälle mielelle, vaikkakin äskeinen musikaalikokemus meinasikin jättää vähän pahan maun suuhun tästä sunnuntai-illasta. En ikinä ennen ole teatterissa ollessani vakavasti harkinnut, että lähtisin väliajalla pois. Nyt ei ollut pako kaukana.

c17c12

Olen ehtinyt myös viikonlopun aikana olemaan melkoinen takinkääntäjä. Ensimmäinen ”takinkääntö” tapahtui, kun löysin äitini vaatekaapista takin, joka minun oli saatava. Rakastuin tuohon Zaran karvakauluksiseen takkiin niin, että äidille ei oikeastaan edes jäänyt muita vaihtoehtoja kuin antaa se minulle. Takki on  lämmin ja pehmeä, persoonallisen näköinen ja niin upean värinen. Edelleen jaksan tosin kiukutella siitä, miksi ihmeessä me tamperelaiset emme saa jo tänne omaa Zaraa? Zaran vaatteet ovat niin kauniita ja laadukkaita ja itse mielelläni kotiuttaisin tämän ketjun vaatteita kaappiini enemmänkin. Hih, nyt onneksi omistan yhden ihanaisen! Mitä pidätte takista?

takki/ jacket ZARA  housut/ pants  VERO MODA  huivi/ scarf GUESS  saappaat/ wellies  GUESS  pusero/ blouse  H&M

c15 c4 c24

Toinen takinkääntö tapahtuikin sitten kameramerkin osalta. Olympus-tyttö olen ollut henkeen ja vereen tähän päivään asti, kunnes sain Sonylta heidän uutuuskameransa testiin. Tuo uskomaton vekotin valloitti sydämeni välittömästi ja kuvista päätellen, myös Matti oivalsi nopeasti kuinka uusi kamera käyttäytyy edelliseen verrattuna. Olen jo nyt sanaton ja haluan ehdottomasti kertoa teille tästä kamerasta vielä myöhemmin lisää!

Nyt tämä takinkääntäjä suuntaa Epun kanssa lenkille ja jatkaa sitten leppoista sunnuntai-iltaansa kutoen, työn alla on nimittäin välillä jotakin muuta kuin neulepantoja! ;)

// Hi guys! It’s Sunday evening AGAIN. Oh no, but luckily I had an excellent weekend and I had so much fun. The weekend was relaxing and sunny and I got to spend some time with my boyfriend and Eppu, but also with my friends. And look what I found from my mother’s wardrobe! I just had to have that jacket, it’s gorgeous!


Posted in muoti and tagged by NOORA.