VAUHDIKAS VIP-ILTA VERO MODASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kirjoitin tämän postauksen alun varmasti sata kertaa. Sanat eivät vain riitä kertomaan sitä, kuinka mukava ilta meillä kanssanne Vero Modassa olikaan. Saimme siis tänä keväänä ajatuksen yhdessä Annikan (klik!) ja Anniinan (klik!) kanssa järjestää Tampereelle muotiin keskittynyt tapahtuma, jonne voisimme kutsua myös lukijoitamme. Ideaparkin Vero Moda lähti innokkaasti ehdotuksestamme mukaan tapahtumaa järjestämään ja tarjosi meille  upean shoppailumiljöön kevään uutuuksia pullollaan olevasta liikkeestään. Yhdessä tyttöjen kanssa hankimme ja teimme paikalle pientä naposteltavaa, kokosimme goodie bageihin pieniä ylläreitä ja ideoimme illaksi mukavaa ohjelmaa. 

Illan
tarkoituksena oli ennen kaikkea kuitenkin järjestää mukava tapahtuma
myös teille, jotka blogejamme seurailette ruudun siltä puolen.
Harmillista kyllä, kaikki halukkaat eivät tällä kertaa tapahtumaan
mahtuneet mukaan, mutta onnistunut ilta innostaa meitä varmasti
jatkossakin suunnittelemaan lisää vastaavanlaisia tapahtumia.
Meillä oli niin huipputiimi koossa, ja olenkin superiloinen siitä, että
tartuimme toimeen ja ryhdyimme rohkeasti tapahtumaa järjestämään.

Perhoset lentelivät mahan pohjassa, kun näimme jonon ulottuvan pitkälle jo ennen varsinaista VIP-illan alkua, ja alkutervehdysten jälkeen alkoikin melkoinen vaatteiden sovittelu ja uutuuksiin tutustuminen. Olimme tyttöjen kanssa ideoineet tapahtumaan myös arvonnan, jossa kyselimmekin teiltä kuka meistä kolmesta oli stailannut minkäkin kolmesta liikkeen keskellä olevasta mallinukesta. Olisitko sinä arvannut oikein?

Saimme Vero Modalta lainaksi iltaa varten asukokonaisuudet, mutta ihastuin niin kovin tuohon värikkääseen uutuustoppiin (niinkuin taisi moni teistäkin tehdä!;), että ostin sen myös omaa vaatekaappiani koristamaan. Tuota paitaa tulette siis varmasti kesäasuissani näkemään jo kyllästymiseenkin asti. Asustepuolelta huomioni puolestaan kiinnitti ruusukultainen, upeasti kimmeltelevä kaulakoru, joka sekin oli kassan kautta ehdottomasti kiikutettava kotiin.

Sen lisäksi, että shoppailukärpänen taisi puraista useampaakin meistä, paikalla oli myös muuta ohjelmaa, kun Hämeen Kosmetologikoulun taitavat tytöt tekivät huulimeikkejä halukkaille ja Mary Kayn tuote-esittelijä kertoi Mary Kayn tuotteista ja järjesti myös oman tuotearvonnan. Lämmin kiitos tietysti myös upeille Vero Modan myyjättärille, jotka auttoivat meitä stailaamaan kesälookejamme kuntoon.

Ilta onnistui siis yli odotusten, ja suurimmat kiitokset kuuluvatkin siitä teille. Ehdin useamman kanssa vaihtamaan muutaman sanasenkin, ja paikalla oli kyllä mitä hurmaavinta väkeä. Upeita, fiksuja nuoria naisia, joille on ilo kirjoittaa blogia! Toivottavasti tavataan taas pian. <3



// We had so much fun! Me, Anniina and Annika got the chance to organize a VIP shoppingevent for our readers with Vero Moda and the evening was a success! Thank you so much guys for the fun night, we have to do this again soon!


Posted in Yleinen by Bella.