TYTTÖ JA HELMIVILLATAKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

    TYTTÖ JA HELMIVILLATAKKI   

 

neuletakki/ cardigan H&M

pusero/ blouse GINA TRICOT

hame/ skirt NEW YORKER

kengät/ shoes PURE OZ

laukku / bag GUESS

kaulakoru/ necklace LITTLE WHITE RABBIT DESIGNS (saatu)

Eppu-kaulakoru/ Eppu-necklace KORUMAA.FI (saatu)

takki/ jacket SHEINSIDE (saatu)

Äiti on loistava bongailemaan netistä ja lehdistä erilaisia Tampereen seudulla olevia tapahtumia ja mielenkiintoisia juttuja, ja juuri äidin innoittamana suuntasimmekin perheen tyttöporukan kesken tänään Vapriikki Vintage-tapahtumaan. Vapriikki kuhisi toinen toistaan upeammin pukeutuneita henkilöitä ja vintage-tunnelma oli kirjaimellisesti katossa. Oma vaatetukseni oli kaukana vintagesta, mutta ainakin äiti ja Roosa löysivät neonvihreän seuralaisensa helposti väkijoukosta. Rakastan edelleen tuota villatakkia niin paljon; en vain ymmärrä miksi ihmeessä olen antanut sen seistä taas jo aivan liian pitkään henkarissa. Olkoon se ensimmäinen keväänmerkkini vaatetuksen saralla.

Tyttö helmivillatakissaan on innoissaan myös huomenna koittavasta maanantaista. Luvassa on nimittäin hemmottelukäynti Kirsin hoteissa, kun tyvikasvu saa kyytiä ja teippipidennykseni nousevat hieman ylemmäs. Jotakin muutakin muutosta kaipaisin kuitenkin hieman. Sain päähäni pari viikkoa sitten villin ajatuksen otsatukasta.. Mitäpä siihen sanotte?

Vielä vajaa tunti aikaa osallistua Facebookissa tämän sunnuntain neulepanta-arvontaan. Hopi hopi hop!

Nyt sohvanpohjalle uuden Vapriikista ostetun teemukin kera. Se on niin upea, että tee maistuu siitä taatusti extrahyvältä.

// What an excellent Sunday I had today! I visited a vintage-happening in a museum called Vapriikki with my mun and little sister and I got the chance to wear my all-time-favourite-neon-green-cardigan also! I still love it so much – there must be spring in the air because these bright colors feel extra good at the moment!


Posted in Yleinen by Bella.