Joutsenparin matkassa

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Lauantaina omaan saagani liittyi jälleen unohtumaton ja ainutlaatuinen kokemus- sain kunnian olla mukana Kalevala Korun järjestämässä My Saaga-päivässä Unionkadulla sijaitsevassa Kalevala Korun lippulaivamyymälässä. Joku saattaakin muistaa, että osallistuin viime vuonna Kalevala Korun järjestämään My Saaga-helasuunnitelukilpailuun ja uskomatonta mutta totta, suunnittelemani hela ”Joutsenpari” valittiin yhdeksi tuotantoon pääsevistä heloista.

Lauantain juhlallisessa tilaisuudessa helasuunnittelijat palkittiin omin taitelijakappalein.

// On Saturday I participated in Kalevala Jewellery’s My Saaga-party at Helsinki. I was one of the lucky designers whose design for a Kalevala Jewellery was launched this April and is now in stores.

Paikalla oli mukavasti väkeä ja yleisöä viihdytti hurmaava Olavi Uusivirta. Paikalla oli myös kaksi muuta suunnittelijavoittajaa, ”Sinisiipi”-helan  suunnitellut Jennifer ja ”Susi”-helan suunnitellut Airi.  Taiteilijakappaleiden ja kukkien luovutuksen yhteydessä Kalevala Korun markkinointipäällikkö Marika Jirout sekä tuotepäällikkö Mari Kotka esittivät myös muutamia kysymyksiä heloistamme ja muun muassa niiden ideoinnista. Tilaisuus myös videoitiin ja kyseisen taltioinnin pitäisi ilmestyä piakkoin Kalevala Korun Facebook-sivulle!! ;)

// The party was held at Kalevala Jewellery’s flagstore and it was so nice to meet also other designers who won at the competition also. Olavi Uusivirta, a Finnish musician, was playing guitar and singing and if you want you can also check out our interview later on Kalevala Jewellery’s Facebook-page!

Unohtumattomasta tilaisuudesta vielä suuri kiitos Kalevala Korulle!

// Thank you Kalevala Jewellery for organizing this amazing event!


Posted in Yleinen by Bella.