Day 1 in BCN/ I’m here!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Hei täällä ollaan! :)

Matka tänne sujui todella mukavasti. Finnairin lento nosti pyöränsä Suomen kamaralta eilen 17:25 ja kaikesta ennakkopanikoinnista ja hermostuneisuudesta huolimatta, nousu sujui kuin lasten leikki! Lento oli äärimmäisen tasainen ja miellyttävä kokemus näin ensikertalaiselle ja hurjasti jännittämäni lasku oli ehkäpä vielä nousuakin miellyttävämpi.  Tai sitten mulla kävi vaan äärimmäisen hyvä tuuri, ja konetta ohjasi todellinen lentomestari ;) Upeinta lentämisessä oli ehdottomasti kuitenkin se, kun ylitimme Alppeja ja ikkunapaikalta sain ihailla kuinka korkeimmat vuoren huiput nousivat näkyviin pilvien läpi. <3

Hotellille päätimme suosiolla suunnata taksilla, ja löysimmekin itsemme jo järjettömistä ruuhkista parikymmentä minuuttia laskeutumisen jälkeen vauhdikkaan taksikuskin kyydistä. Hotellin respa kertoi, että Barcelonassa on tapana, että ihmiset mökkeilevät loma-asunnoillaan maaseuduilla aina viikonloppuisin, ja palaavat sitten vasta myöhään sunnuntai-iltana takaisin kaupunkiin.

Hotellimme on todella viihtyisä, emmekä lopulta eilen raaskineet enää lähteä kymmenen jälkeen keskustaan, kun hotellin pehmoinen sänky otti vallan, ja nukahdimme molemmat alta aikayksikön. Tänään heräsin pirteänä kuin peipponen jo kuuden aikaan, ja kun en enää saanut unta, nautiskelinkin jo kylvystä heti aamutuimaan :) Kun sain Matin kiskottua ylös sängystä, pääsimme nauttimaan hotellin aamiaispöydästä, joka oli koko lailla täydellinen.
Aamiaisen jälkeen suuntasimme Ramblalle ja tutustumaan lähiseudun menoon ja meininkiin.

Ja hihii, Starbucks on nyt nähty ja testattu! Tämä ketju saisi minun puolestani rantautua myös Suomeen. Ketjuista puheen ollen; me tehtiin Suomessa periaatepäätös, että jätetään täällä kaikki Mäkkärit ja Subwayt rauhaan ja keskitytään nauttimaan espanjalaista ruuasta. Jooh, arvatkaapa ketkä mättivät masut täyteen heti ekana päivän KFC:n kanaherkkuja. Hups.

Shoppailut jäivät tämän päivän osalta melko laimeiksi. ”Jouduin” tosin poikkeamaan Zaraan hankkimaan muutaman parin euron topin itselleni, kun en selvästikään matkalaukkua pakatessani ollut oikein sisäistänyt sitä, että kuinka lämmintä se 25 asteen hellekeli on :D

Täällä on kuvattavaa niin paljon! Onneksi netti toimii kuin unelma ja pääsen teillekin reaaliajassa postailemaan. Suuntaan kohta katsastamaan millaiset näkymät hotellin katolta ja uima-allasalueelta on ja lisää kuulumisia on pian luvassa. Täällä siis kaikki paremmin kuin hyvin ja ihanaa, että olette taas niin innokkaasti osallistuneet panta-arvontaan! :)

// Day 1 in Barcelona and I’m already in love! Such a beautiful city, almost too much to see. The flight went very well yesterday, and finally I wasn’t nervous at all. We are staying at this cosy hotel near the Rambla and we already did some sightseeing today. Internet connection is working brilliantly and I’m able to blog also from here. Excellent! But now, time for the hotel’s swimming pool and some sunbathing ;)


Posted in Yleinen by Bella.