AINOA OSTOKSENI ALENNUSMYYNNEILTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


FARKUT H&M   NEULE ZARA   DONITSI GLITTER  
KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu   KASSI GRANIT /*saatu


Lomamoodi imaisi heti mukaansa. Heitin viikon päätteeksi työavainten lisäksi kaapin pohjalle myös kaikki velvoitteet ja vietin perjantai-illan sohvalla pötkötellen ja Kotipizzaa mussuttaen. Sama meininki jatkui itse asiassa lauantainakin, kun raahauduin kotoa vain nopealle kuvauskeikalle keskustaan ja vanhempieni kesäpaikalle Teiskoon. Univelkaa on selvästikin kertynyt niin paljon, että juuri tällainen viikonloppu oli täydellinen aloitus lomalle. Nyt olo on paljon virkeämpi ja parempi – nyt jaksan alkaa nauttia lomasta!

Viereen on koottu pino kirjoja, joista aloitan ensimmäistä heti tänään. Matti on ollut viettämässä viikonlopun ystävänsä polttareita ja häntä kotiin odotellessani ehdin ahmaista yhden pokkarin kitusiini. Muita suunnitelmia ei tälle päivälle ole. Mattia ja Teppoa lainaten voisikin tokaista, että ”näin se kesäloma toimii”.

Olen selkeästi asennoitunut kesälomaan myös vaatevalintojen osalta. Mitä rennompaa, sen parempaa! Nuo farkut olen kohta käyttänyt puhki, mutta niiden kaveriksi löysin valtavan kauniin (okei, okei, hieman Tapparan värisen..) neuleen Zaran alennusmyynneistä, joka on toistaiseksi ollut ainoa alevaatehankintani. Kun vaatekaapin on juuri käynyt läpi, heräteostoksia välttää huomattavasti paremmin ja jokaista ostosta miettii tarkasti. Tämä paita (ja sen hintalappu) kuitenkin ihastutti niin, että päätin hankkia sen kesäneuleekseni. Se käy kauniisti niin shortsien kuin leggareidenkin kaveriksi, joten käyttökertoja sille taatusti kertyy. Hyvä ostos siis! Toivottavasti en tämän enempää alennusmyynneille kuitenkaan edes ehdi ennen kun ne jo loppuvat.

Tämän päivän suurimmaksi probleemaksi muodostunee se, aloitanko luku-urakkani Englantilaisen romanssin vai Liitu-ukon parissa ja saatanpa joutua keittämään itse itselleni vielä toisen kupin kahviakin. Oi oi, hei loma, olen odottanut sinua niin kovasti.


Posted in muoti and tagged by NOORA.