KUULUMISIA VIIME VIIKOLTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


HAALARIT KAIKO CLOTHING / MIELA DESIGN ROOM /*saatu
PUSERO MONKI   KORVAKORUT MONKI


Viikon sairastettuani olen kehittänyt tehokkaasti tapoja, joilla kuluttaa flunssaillessa aikaa. Olen maailman kärsimättömin sairastelija ja yleensä tylsistyn makaamiseen jo siinä vaiheessa, kun tauti ei ole vielä edes kunnolla ehtinyt alkaa. Todellisuudessahan seinät alkoivat kaatua päälle jo parin sairaslomapäivän jälkeen.  Ajatuskin tietokoneen edessä istumisesta toi mukanaan lähes poikkeuksetta päänsäryn, joten bloggaamisen sain unohtaa ajanviettotapana saman tien. Pieni sometauko blogosfääristä taisi tosin tehdä vain ihan hyvää. Sen sijaan täytin viikkoni hömppäohjelmilla ja herkuilla!

Viikkooni kuului siis paljon kaikkea tätä:

(1) Täytä pakastin lähikaupan mehujäävalikoimalla – vihdoin sinulla on aikaa tutustua jätskiosaston uutuuksiin ja mikä ihaninta, saat samalla helpotusta kurkkukipuusi!

(2) Koukuttaudu televisiokanavien päiväohjelmiin kaikessa rauhassa. Välillä etsitään morsiamelle hääpukua, välillä rempataan, toisinaan kokataan ja sitten voikin taas sukeltaa hääkuplaan sulhasen järjestäessä häitä pahaa-aavistamattomalle tyttöystävälleen. Ensin olet lähinnä hämmentynyt tv-tarjonnasta, hetken päästä huomaatkin jo olevasi koukussa.

(3) Vaihtoehtoisesti voit myös klikkailla tiesi erilaisten suoratoistopalveluiden pariin ja valita katsottavaksesi sarjan, jota et ole vielä koskaan ehtinyt itse katsoa, mutta jota kaikki suosittelevat kilpaa sosiaalisessa mediassa.

(4) On aika kaivaa esiin pino aikakauslehtiä, joita et ikinä ehtinyt lukemaan niiden tipahtaessa alas postiluukustasi!

(5) Flunssaisena ajanviettotavoista tärkein on tietenkin nukkuminen ja/tai lepääminen. Jos olet yhtä huono nukkumaan päiväunia kuin minä, kannattaa lepäilypaikasta tehdä edes mahdollisimman viihtyisä. Iso kasa tyynyjä, peitteitä, mukaan kauratyyny lämmittämään hartioita ja villasukat jalkoja.

(6) Anna itsellesi aikaa parantua. Tavallinenkin flunssa voi viedä mehut pitkäksikin aikaa, joten maltti on valttia. Vaikka kuinka kismittäisi perua menoja kalenterista, voit tehdä itsellesi vain hallaa juoksemalla kipeänä paikasta toiseen.

Kuinka sinä hemmottelet itseäsi flunssan kourissa vai onko arkea vaikea pysäyttää vaikka flunssa iskisikin?

Täällä tauti alkaa pikkuhiljaa talttua, eilen oli todellinen voittajafiilis, kun aamulla jaksoi nousta reippaasti sängystä ja jopa meikata. Vietin kuitenkin vielä leppoisan kotipäivän; sisuksissani asustavalle elohiirelle paikallaan oleminen on haaste itsessään, toivottavasti kunto pian sallii jo normaaliin arkeen palaamisen. Pantteripaita päälle ja kohti uutta viikkoa!


Posted in muoti and tagged by NOORA.