LUKIJAN TOIVE : ”MILLAINEN ON NOORAN TYYLI?”

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


”JULIA” MEKKO AARRE\WOMAN /*mekko saatu osana brandrep-yhteistyötä
SUKKAHOUSUT AARRE\WOMAN /*saatu   KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


Lukijani jätti minulle jokin aika sitten postaustoiveen, joka sai minut istumaan näppäimistön ääreen ja kertomaan teille lisää omasta tyylistäni. Parhaiten pääsette toki käsitykseen tyylimieltymyksistäni asukuvieni kautta, mutta teki itsellekin hyvää naputella alas faktoja omasta tyylistään. Millainen Norpan tyyli siis oikein on lauseisiin kirjattuna?

Tyyliadjektiivit: Raikas, reipas, käytännöllinen, naisellinen; suloinen sekamelska tätä kaikkea höystettynä pupunkorvalenkkareilla ja verkkapuseroilla. Innostun uusista ideoista ja haastan itseäni kokeilemaan tyylin saralla uutta.

Materiaalit: Arvostan helposti ylläpidettäviä, laadukkaita ja aikaa kestäviä materiaaleja. Tällaiselle sottapytylle on olennaista myös se, että paita on mahdollista pelastaa sen jälkeen, kun olen kaatanut siihen ensin kahvit ja sen jälkeen pudotellut rinnuksille puurosta mustikoita koristeeksi. Inhoan silittämistä, joten vaatteet, jotka siliävät itsestään narulla, pelastavat monelta asukriisiltä – kriisejä välttääkseni olen tosin hankkinut myös vaatehöyrystimen. Materiaaleissa panostan mukavuuteen ja skippaan suosiolla esimerkiksi ne neuleet, jotka saavat herkän ihoni reagoimaan.

Värit: En pukeudu ikinä päästä varpaisiin mustaan. Asuani piristää lähes poikkeuksetta jokin väriläiskä, edes värikäs laukku tai kenkäpari, jotka tekevät lookista nooramaisen. Neonvärit eivät kuulu suosikkieni joukkoon, muuten olen kyllä sävyjen suhteen kaikkiruokainen. Olen kuitenkin tarkka siitä, mitä värejä yhdistelen. En ikinä voisi kannustaa Tapparaa sen(kään) vuoksi, että logoon on isketty sekä oranssia että sinistä.. ;) Käytän harvoin saman värin eri sävyjä asukokonaisuuksissa, vaan pyrin pitämään värimaailman harmonisena.

Vaate-/ asustekaappini arvokkain esine: Sen täytynee olla jo vuosia sitten secondhandina hankkimani Louis Vuittonin Speedy 35-laukku. Tuosta laukusta haaveilin vuosia ja hankin sen lahjaksi itselleni 300 euron hintaan. Laukku on palvellut hyvin ja kestänyt aikaa. Veikkaan saavani siitä myös edelleen oman sijoitukseni takaisin jos päätän siitä joskus luopua.

Kuukaudessa vaatteisiin kuluu..: Keskimääräisesti 0€-150€. Ostan tarpeeseen ja harkiten ja voin taputtaa itseäni olalle siitä syystä, että olen alkanut tehdä huomattavasti enemmän hankintoja kirpputoreilta ja lopettanut kokonaan hölmöjen heräteostosten teon. Mikä parasta, vaatekaapissani esiin tulee yhä enemmän ja enemmän kotimaisuus.

Ketjuliikesuosikki: Sydämeni sykkii Monkin persoonalliselle tyylille ja siksi olinkin enemmän kuin mielissäni, kun myymälä saapui vihdoin myös Tampereelle.

Tampereen putiikkihelmi: Tähän on helppo kirjata ylös oma kolmen koplani, 1) By EmKa Tuomiokirkonkadulla, 2) Putiikki Rannalla Ratinan Kauppakeskuksessa ja 3) INCH” Kuninkaankadulla.

Mitä vaatekaapissani on liikaa: Vein juuri kierrätykseen ison kasan vaatteita, joista vihdoin maltoin luopua. Tietyissä vaatteissa on liikaa muistoja ja tunteita mukana ja olenkin kuin pikkuhamsteri, joka säilöö niitä kaapissaan vain tunnearvosyistä. Iso säkillinen tällaisia vaatteita lähti juuri kohti uutta kotia – hyvä minä!

Mitä vaatekaapissani on liian vähän: Kunnollisia toppeja, jotka kestävät käyttöä, pesua ja sopivat kauniisti esimerkiksi neuleiden alla käytettäviksi.

Somesta tutut pukeutujat, joiden tyylistä pidän: Suosikkipukeutujieni joukkoon kuuluvat muun muassa Veera, Hanna, Johanna ja Mmiisas.

Mikäli nappaat tämän ”tyylihaasteen” myös omaan blogiisi, jätä kommenttiboksiin linkki, josta pääsen vakoilemaan, millaisia omia tyylejä ruudun toiselta puolen löytyy! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.