HAME, JOKA TOI KEVÄTOLON TULLESSAAN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu
SUKKAHOUSUT AARRE\WOMAN /*saatu   COLLEGE ZARA    HAME SECOND FEMALE / BY EMKA TAMPERE /*saatu
LAUKKU PAUL’S BOUTIQUE / BY EMKA TAMPERE /*kuvauslaina


Olen kuullut huhua, että kun pukee ylleen keltaisen liehuvahelmaisen hameen jo helmikuussa, kevät tulee nopeammin. Voi olla, että huhussa on perää, sillä kuvatessamme Hatanpään Arboretumin kupeessa viikonloppuna, linnut sirkuttivat puissa jo niin, että unohdin hetkellisesti tasapainottelevani jäisellä tiellä. Kevät on siis jo ainakin mielessä, sekä minulla että pikkulinnuilla.

Kenties By EmKalta saamani auringonkeltainen Marille-niminen hame toi kevätolon tullessaan. Toimithan nopeasti mikäli samainen hame sai myös sinun sydämesi heittämään kuperkeikkoja – Second Femalea saa Tampereelta ainoastaan By EmKan myymälästä ja minulla on sellainen tunne, että nämä hulmuavat helmat löytävät nopeasti uudet omistajansa!

Odotan tätä viikkoa innolla. Minulla on sellainen tunne, että viikosta tulee unohtumaton tai ainakin sen saapuessa perjantaihin, olen todella lähellä talvilomaani. Viime vuonna talvilomani meni aivan päin mäntyä, kun sairastin pois kuukauden kestänyttä funssaista oloani, mutta pidän sormet ja varpaat ristissä, että tänä vuonna loma on sitten lomaa edeltäjänsä edestäkin. Tosin, jo kouluajoista lähtien minulla on ollut tapana saada flunssa juuri sopivasti loman alkajaisiksi, kun kiireet ja stressi helpottavat – saapi nähdä kuinka tänä vuonna käy!

Keltainen hameeni ja minä jätämme siis hymyssä suin hyvästit tällä viikolla helmikuulle. Jopas olikin nopea kuukausi. Maaliskuun miellän jo omalla kohdallani täysin kevätkuukaudeksi, joten ei aikaakaan, kun asukuvien taustalla nähdään likaisten lumikasojen ja sorakertymien sijasta hiirenkorvia ja kaunista keltaisen kultaista takavaloa.

Nyt hameen helmat hulmuten kohti viikon ensimmäistä työpäivää. Sain Second Femalen hameen tosiaan By EmKasta kevätlahjaksi ja minusta on ihanaa, kuinka yhteistyökumppanini tuntevat minut jo niin hyvin, että osaavat yllättää minut juuri omaan tyyliini sopivilla paketeilla. Tätä hametta tulen käyttämään aina silloin, kun kaipaan elämääni hitusen lisää pirteää fiilistä. Ja taatusti muutenkin. Hame sopi kultaisten yksityiskohtiensa ansiosta niin kauniisti tuolle Paul’s Boutiquen kevätuutuus-laukulle kaveriksi, että nappasin laukun kuvauslainaan ja vinkatakseni siitä teille. Eikö olekin aika herkku?

Tästä asusta taisi tulla helmikuun lempparini. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.