VUODEN EKAT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

V U O D E N  2 0 1 9  E K A . .

A L E O S T O S : Vuoden ensimmäisen aleostokseni tein kuudella eurolla, Ratinan Kauppakeskuksen Monkista. Näissä kuvissa olallani näkyvä pörrölaukku oli todellinen musthave, vaikka Matti aluksi toista mieltä olikin. Tai on ehkä edelleenkin.

E L O K U V A : Vuoden ensimmäisenä päivänä vuokrasin Viaplayn kautta elokuvan nimeltä The Book Club, jossa neljä jo hitusen varttuneempaa naista valitsevat kirjakerhonsa kuukauden kirjaksi The Fifty Shades of Greyn. Juuri sellaista sopivaa höpöähöpöä ja hyvänmielenleffailua uuden vuoden alkuun.

W T F – H E T K I : Olin vuoden ensimmäisenä päivänä jo ennen puoltapäivää hiki päässä salilla. Voiko kliseisemmin vuoden enää alkaa?!

R I I S I P U U R O : Onnistuin unohtamaan jokaisella kauppareissulla puuroriisin ostamisen ennen joulua, joten korjasin virheeni ja tein riisipuuroa heti vuoden vaihtuessa toiseksi. Vuoden ensimmäinen riisipuuro on siis jo lusikoitu kitusiin.


PÖRRÖTAKKI GINA TRICOT   POOLO SOYA CONCEPT    FARKUT H&M   LAUKKU MONKI   KENGÄT ECCO /*saatu


O I V A L L U S : Tavalliset lenkkarit eivät miltään osin kuulu talvikenkien kategoriaan. Nastat alle ja järki päähän. En siis vielä ole kaatunut kertaakaan, ennakoin vaan kerrankin hyvissä ajoin tulevaa.

R A K K A U S P A K A H T U M I N E N : Mies toi yllätyksenä saunajuomaksi minulle tölkkisixpäkin muumilimsaa pyytämättä. Join toki vain yhden, joten ylläristä riittää iloa vielä pitkäksi aikaa.

H A R M I T U S : Parin viikon flunssailu sai kropan aivan jumiin ja pakotti hierojalle heti vuoden toisenä päivänä. Jumit toki harmittivat, mutta hetki taitavan hierojan penkissä teki to-del-la hyvää.

K I R J A : Sisko Savonlahden Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu. Ostin kirjan jo viime vuoden puolella Helsingin Rautatieasemalta junalukemiseksi, mutta viereeni istahtikin niin mukava rouva, että höpöttelimme koko matkan Tampereelle asti ja kirja jäi lukematta. Nyt se on kuitenkin luettu, ja tykkäsin. Todella.

K O S M E T I I K K A I H A S T U S : Näissäkin kuvissa huulilla näkyvä Kylie Cosmeticsin Kissmass-lipkit on täydellinen sävy arkeen. Pus! Edelleen tosin ihmettelen sitä, mitä taikoja punaa valmistaessa on tehty – tämä kestää, kestää ja kestää!

Vuosi on startannut käyntiin ja vuoden ekoja ropisee kuin sieniä sateella.
Tästä se taas lähtee!


Posted in muoti and tagged by NOORA.