ARVONTA: HERKKUJA KUUSEN ALLA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Kaupallinen yhteistyö: Organic Shop & WHY NOT Pr. Tuotteet saatu arvottavaksi.

It’s beginning to look a lot like Christmas! Hei yksi yö enää ja Joulupukki koputtelee jo oven takana ja ne parhaat konvehdit ovat jo taatusti päätyneet parempiin suihin tähän aikaan huomenna. Minulla alkaa olla jo toden teolla joulufiilis – toivottavasti teilläkin! En mitään muuta toivo joululta kuin hyvää oloa, iloista mieltä ja läheisten kanssa olemista.Toivon koko sydämeni pohjasta, että teilläkin on hyvä mieli joulusta ja pääsette nauttimaan siitä juuri itsellenne parhaalla tavalla. Aika ihana yllätys, että joulusta tuli kuin tulikin lopulta luminen. Vaikka talvi-ihminen en niin olekaan, valkoinen lumipeite tekee jouluolon ja tuo ainakin mukanaan hitusen lisää valoa päiviin.

Mutta nyt asiaan, joulukuuseni alla on nimittäin yhdelle teistä paketti. Ehkä just sulle?

Organic Shopin joulupakkauksessa on onneksi maininta ”Don’t Eat Me” – houkutus lusikoida mansikkahillovartalokuorintaa suoraan suuhun on nimittäin suuri! Ymmärrät mitä tarkoitan, kun avaat purkin, mansikoiden tuoksu leijailee nenääsi ja edessäsi on kipollinen aivan herkullisen mansikkahillon näköistä kuorinta-ainetta. Rakastan Organic Shopin tuotteita; luonnolliset raaka-aineet hurmaavat ja tuotteista ei löydy synteettisia säilöntäaineita, silikoneja tai esimerkiksi hajusteita ja väriaineita. Brändin alasarja, Body Desserts,  on todellinen herkuttelijan unelma. Tuotteet sisältävät paljon luomulaatuisia ainesosia, mutta ovat todella herkullisuudestaan huolimatta sopivia vain ulkoiseen käyttöön. Joulupakkauksessa on mansikkahillokuorinnan lisäksi mansikkasuklaavartalomousse; täydellinen tuote hänelle, jonka herkkuhammasta kolottaa, mutta joka on päättänyt aloittaa herkkulakon joulun jälkeen. Viimeistään tämän tuotteen kohdalla jokainen suklaafani toteaa löytäneensä uuden lempparimoussensa.

Organic Shopin kattavaan valikoimaan kuuluu tuotteita ihonhoidosta hiustenhoitoon ja pian yksi onnekas pääsee hemmottelemaan myös hiuksiaan vadelmaisilla tuotteita. Body Desserts-herkkujen lisäksi palkintoon kuuluu nimittäin myös Organic Shopin hemmottelutuotteita hiuksille. Raspberry & Acai-hiusnaamio on oma ehdoton suosikkini. Orgaaninen vadelma jättää hiukset kiiltäviksi ja helpottaa pitkienkin hiusten kampaamista pesun jälkeen. Vadelma sisältää paljon C-vitamiinia, kun taas acai vahvistaa hiuksia A-, E- ja B-vitamiinien avulla. Olen huomannut hiustenpesun jälkeen, että hiukseni tuntuvat vahvemmilta ja kiiltävät kauniisti. Hiusnaamion lisäksi vadelma-acai-sarjaa löytyy nimittäin myös hoitoaineen ja shampoon muodossa. Tämä tehotrio saa hiuksiisi volyymia ja tuuheutta – luonnollisuutta parhaimmillaan purkissa! Kun hiukseni olivat pidemmät, sarja toimi täydellisesti hiuksilleni, silloin arvostin eritoten puhtaiden raaka-aineiden lisäksi sitä, että sain hiukseni auki helposti pesun jälkeen. Nyt, kun kutrini on pätkäisty pitkään polkkaan, tuotesarja tuo siihen haluamaani volyymia ja hiukset pysyvät pitkään puhtaina.

Kuten jo jouluarvontoja aloittaessani mainitsinkin, kaikki tuotteet ovat omia suosikkejani ja tämä palkinto on todella tavoittelemisen arvoinen. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 28.12. klo 12.00. Yksi onnekas voittaa siis itselleen setin, joka sisältää sekä Body Desserts-lahjapakkauksen, että Raspberry & Acai-hiusnaamion, shampoon sekä hoitoaineen. Osallistua voit jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin.

Ja nyt, kuppi kuumaa glögiä vierelle, kirja käteen ja sohvannurkkaan – SE ON JOULU NYT!


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.