”TEE VAIKKA JOKU FUTISMEIKKI!”

Huutaako teidänkin olohuoneessanne selostajan ääni, pallot vaan viuhuvat nurmikentän laidasta laitaan ja välillä joku makaa tv-ruudussa maassa polveaan pidellen? Joo, meillä sama.

MM-kisat eivät ole millään tavoin häirinneet elämääni, enkä koe tarvetta nalkuttaa jatkuvasta pelien katselemisesta, vaikka itseäni kyseinen laji ei juurikaan kiinnosta. Eilen kuitenkin erehdyin avaamaan suuni kolmannen (?) pelin alkaessa ja ehdotin josko katsottaisiin jotain muuta. Vastaukseksi sain: ”Hei sähän voisit tehdä tästä jonkun blogijutun, vaikka futismeikin!”.

Ja niin minä sitten tein. Nappasin Matin Argentiina-jalkapallon hyllyn päältä, kaivoin luomiväripaletin esiin ja tein kannustusmeikin futiskentän laidalle. Argentiinan tyyliin tietysti, kultaa ja sinistä käyttäen.

 

 

Käytetyt tuotteet: YSL All Hours Foundation (sävy B30), Vita Liberata Trystal Pressed Minerals-aurinkopuuteri (*saatu), G Beauty Lab-glitterit, essence glitter primer (*saatu), the Balm Mad Lash-ripsiväri (*saatu), essence liquid eyeliner, Urban Decay Heavy metals-paletti (sävyt Twisted ja Dive).

Vaikka futiksesta en mitään ymmärräkään, perheemme Argentiina-fani nyökkäsi hyväksyvästi lopputulokselle ja siinä vaiheessa, kun meikki oli tehty ja kuvattu, illan viimeinen pelikin oli jo viimeisillä minuuteillaan. Kullan ja vaaleansinisen kombo toimi aika kivasti ja glittereiden kera tällä lookilla voisi suunnata vaikkapa festareille. Vinkiksi muuten vielä jos kaipaatte festarimeikkeihinne glittereiden kiinnitystuotetta, suosittelen lämpimästi essencen glitterprimeria; hileet jäävät paikoilleen kuin liimattuina eikä tuote ärsyttänyt ainakaan tätä herkkäihoista!

Mutta päivän kysymys kuuluu – montako peliä päivässä on tarpeeksi? :D

*Futiskuvat napattu telkkarista 24.6.


Posted in and tagged by NOORA.