PRIMADONNAN HEVONEN GLITTERNIITYLLÄ (SIS. ARVONNAN)

P3059460P3059458 P3059478 P3059451

Parhaimmillaan kauniit asusteet inspiroivat. Ne  tuovat asuun sitä jotakin, saavat ehkä jopa hymyilemään ja hyvälle tuulelle. Ne viestivät kantajansa persoonasta ja kestävät aikaa.

Kun saavuin maanantaina töistä kotiin, eteisen lattialla odotti kirjekuori. Kuoren sisuksiin oli kätketty minulle aarteita. Yhteistyömme kotimaisen korumerkin, Coruun, kanssa on ollut niin mieluisaa, että hihkuin innosta nähdessäni kenen nimi lähettäjän paikalla luki. Vielä enemmän innostuin, kun näin kuinka suloisia uutuuksia heidän valikoimaansa olikaan otettu osaksi. Primadonnan hevoset ja sateenvarjolla leijailevat Pikku-Myyt hurmasivat hetkessä.

Nämä korvakorut inspiroivat. Kaivoin esiin meikkipalettini ja glittereitä. Toiseen korvaan ripustin Primadonnan hevosen, toiseen Pikku-Myyn ja valitsin meikin värimaailman fiilistellen. Primadonnan hevonen sai ympärilleen vaaleanpunaisen, hattaraisen sävymaailman, sateenvarjolla leijaileva Myy taas sadepisaran väristä sinistä.

P3059446

Oli muuten elämäni ensimmäinen kerta, kun testasin glittereitä meikissäni. G Beauty Labilta saamani glitterit hurmasivat kuitenkin välittömästi ja glittereiden kiinnittäminen oli äärimmäisen helppoa essencen uuden glitterprimerin avulla. Maanantaimeikiksi ehkä hitusen turhan näyttävä, mutta oi millaisia meikkejä näillä saakaan aikaiseksi! Testasin oikein hyvillä mielin juuri G Beauty Labin glittereitä myös siksi, että heidän glitterinsä ovat biohajoavia, luontoystävällisiä ja kompostoitavia.


Meikissä käytetyt tuotteet:

YSL All Hours, sävy B30 Almond/ Lumene Nordic Chic Soft Matte-puuteri/ Vita Liberata Trystal Pressed Minerals-bronzer (*saatu)/ Urban Decay Heavy Metals-paletti/ essence liquid eyeliner*/ The Balm Mad Lash Mascara*/ Maybelline Brow Precise Fiber Filler/ essence get your glitter on primer* / Glitterit: G Beauty Lab*


Coruu halusi tuoda iloa myös yhdelle lukijoistani. Jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin, osallistut uutuuskorvakorujen arvontaan. Voittaja saa valita itselleen joko Primadonnan hevoset tai herttaiset Sateenvarjo-Myyt joko mustina tai valkoisina. Kerro siis kommentissasi kummat sinä valitsisit. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 11.3. klo 18.00.

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt. Coruu on yhteydessä voittajaan! :)

Lähtisitkö laukkaamaan Primadonnan hevosen kera niityille vaiko leijailemaan sadepisaroiden sekaan Myyn kanssa?

P3059459 P3059463 P3059471


Posted in and tagged , by NOORA.