MATIN OMA PÄIVÄ

P2248296 P2248306 P2248331 P2248312

Rakastan noita uusia muumimukeja! En muista koska viimeksi olisin niin kovasti ihastunut muumimukien kuvitukseen kuin nyt nähdessäni nämä uutukaiset, Taikurin sekä Tiuhdin ja Viuhdin. Teimme jopa poikkeuksen ja hankimme kotiin saman tien myös uudet kulhot ja lautaset. Kuvitukset ovat niin hurmaavat, että nämä setit löysivät paikkansa keittiön avohyllyltä, josta ne on näppärä pitää jatkuvassa käytössä.

Kai osallistuit jo muuten Matin järjestämään Taikuri-mukiarvontaan? ;)

Astiat pääsivät jo tositoimiin viikonloppuna, kun juhlimme vähän oman porukan kesken Matin nimipäiviä. Matti oli päivän turnauksessa, ja nimppareita juhlistettiin pelien jälkeen vohvelikestien merkeissä. Mitä muuta sitä nimpparipäivänään kaipaakaan kuin vohveliläjää?

P2248303 P2248332 P2248324 P2248334

Vohveliläjän lisäksi lahjoin Mattiani Happy Socks-boxilla, joka tällä kertaa piti sisällään pääsiäisaiheisia sukkia. Kuten joku saattaakin muistaa, Matti käyttää vain Happy Sockseja (äärimmäisen helppo muuten lajitella sukat pyykätessä!) ja olinkin havaitsevinani hieman katkeria silmänpyöräytyksiä, kun voitin itse viime viikolla Happy Socksin Instagram-arvonnasta peräti kuudet sukat. Melkoinen voitto! Onneksi nimpparipaketti oli kuitenkin jo tuossa vaiheessa hankittu ja hymähtelin tyytyväisenä Matin miettiessä voisikohan sukat lunastaa suuremmassa koossa.

Minä aloittelen täällä juuri ensimmäistä talvilomapäivääni Epun kanssa. Tarkoituksenani on hoitaa mahdollisimman paljon projekteja ja muita duuneja tänään kuntoon, jotta loppuviikkoon mahtuisi myös pelkkää kotoilua ja rentoilua. En muista koska viimeksi olisin ollut päivätyöstäni ihan kokonaisen viikon lomalla niin, että en olisi edes piipahtanut töissä viikon aikana.

Hhmm.. Osaankohan edes enää lomailla?

P2248309


Posted in and tagged , by NOORA.