KOSMETIIKKAJOULUKALENTERINI – HITTI VAI HUTI?

PC173198PC173200

Joulukalenterit! Ah, rakastan niitä! On kalenteri sitten suklainen tai huurteinen, kuten Matilla tänä vuonna oli, ne tuovat joulukuuhun vielä extraripauksen lisää jännitystä. Kun kalenterista on nyt se viimeinenkin luukku avattu, aamuisin tuntuu siltä, että jotakin jää tekemättä. Seuraavaa joulukuuta odotellessa.

Kosmetiikkajoulukalentereita löytyi myymälöistä tänä vuonna joka lähtöön, ja luettuani muutaman melko negatiivisen kosmetiikkakalenteriarvostelun joulun alla, päätin hehkuttaa hieman täällä blogin puolella omaa kalenteriani, joka oli täysi kymppi. Poimin L’Occitanen kalenterin Sokokselta matkaani, kun essence-kalenterimetsästykseni osoittautui toivottomaksi tehtäväksi. Ex tempore-ostokseni osoittautui kuitenkin lopulta aivan mahtavaksi pläjäykseksi tuotteita, joista osasta tuli heti lemppareitani. L’Occitane oli minulle merkkinä varsin vieras, mutta availtuani luukuista 24 toinen toistaan ihanampaa ylläriä, voitte olla varmoja siitä, että tätä brändiä tulen jatkossakin suosimaan.

Erityisen ilahtunut olin siitä, että valtaosa tuotteista oli matkakokoisia. Pienet suloiset purnukat jäävät odottamaan ensi vuoden reissuja, mutta muutaman herkullisen tuoksuisen suihkugeelin korkkasin heti. Tuotteiden joukosta löytyi myös pari järisyttävän hyvää käsivoidepurnukkaa, jotka mahtuivat näppärästi käsilaukkuuni ja löytyipä yhdestä luukusta myös timanttinen huulirasva, joka pelasti pakkasilla huuleni. Palasaippuat olivat ainoa juttu, jotka eivät saaneet riemunkiljahduksia aikaiseksi, mutta niidenkin joukosta löytyi todellinen helmi, kun kuoriva saippua osoittautui taivaalliseksi. Mikäli L’Occitane-kalentereita ensi vuonnakin myyntiin saapuu, on valintani kalenteriksi helppo.

Siis kaiken kaikkiaan: HITTI! 

Olitteko te tyytyväisiä omiin kosmetiikkakalenterivalintoihinne tänä vuonna?

PC173202PC173203


Posted in and tagged , by NOORA.