PUKINKONTISTA TIMANTTISTA TÄYTETTÄ MEIKKIPUSSIIN

PC253707 PC253715 PC253671 PC253689

Joulupukki oli kiikuttanut kuusemme alle tänä jouluna kyllä melkoisia herkkuja. Ja ennen kaikkea yl-lä-tyk-si-ä, sillä en ollut toivonut kuin paria juttua ja niiden lisäksi sain vaikka ja mitä ihanaa! Etenkin Matti oli ollut selvästi korvat höröllä syksyn mittaan, kun KN Collectionin Stellan lisäksi, hän oli osannut hankkia minulle myös muun muassa tämän mielettömän upean Heavy Metals-paletin Urban Decayltä. Tästä lahjasta olin tosin pariin kertaan vinkkaillut – ymmärrän, että tällaiselle meikkihamsterille on hyvin vaikea hankkia kosmetiikkaa lahjaksi, koska ikinä ei tiedä mikä paletti meikkipussista jo löytyy!

Heavy Metals pääsi heti joulunpyhinä testiin, kun tein itselleni tavallista voimakkaamman silmämeikin paletin sävyjä käyttäen. Urban Decayn luomivärit ovat kyllä niin omaa luokkaansa. Rakastan sävyjen voimakasta pigmenttiä, ne levittyvät kauniisti ja kattavan sävyvalikoiman ansiosta tälläkin paletilla saa joko hennomman arkimeikin tai voimakkaamman iltameikin tehtyä.

PC253698 PC253676 PC253700

Jo pelkästään paletin boksi oli huikaisevan upea. Ihana lila laatikko on aivan liian kaunis kylppärin kaappiin piilotettavaksi! Ensimmäiseksi testiin pääsi pehmeiden sävyjen joukosta metallinhohtoinen Angelfire, joka osoittautui yhdeksi kauneimmista vaaleanpunertavista sävyistä, mitä olen ikinä testannut luomilleni. Angelfiren kaveriksi luomelleni pääsi lopulta burgundyyn taittava Roadie, joka muodosti timanttisen duon pehmeän pinkin kanssa. Lopputulokseni oli herkkä, mutta näyttävä joulupäivän meikki.

Onneksi Pukki oli ollut kuulolla, sillä tämän paletin missaaminen olisi harmittanut kovasti. Seuraavaksi otan testiin paletin toisen reunan tummemmat värit – niillä taikookin sitten jo melko dramaattisen uuden vuoden lookin luomille!

Saitteko kosmetiikkaa lahjaksi – oliko Pukki tehnyt hyviä valintoja?

PC253677 PC253683


Posted in and tagged by NOORA.