MY LOUIS V.

PC173394 PC173376 PC173385

Olkahihna, Monogram-kuosi, pikkutaskuja.

Siinä kolme kriteeriä laukulle, jota aloin metsästää itselleni Zadaan kautta. Olin jo iskenyt silmäni Louis Vuittonin Speedy 25:een, mutta kun tämä herkkupala osui eteeni valikoimaa selatessani, silmäni syttyivät. Tuon minä haluan!

Tällä laukulla olisi varmasti paljon tarinoita kerrottavanaan. Olen nimittäin jo ainakin laukun kolmas omistaja, sillä edellinen omistaja oli ostanut sen itselleen aitoja second hand-tuotteita myyvän Vestiairen kautta. Tallessa oli kuitit ja aitoustodistus, joten kovin kauaa en laukun hankkimista pähkäillyt, hintakin oli nimittäin äärimmäisen kohtuullinen. Toki laukussa on käytönjälkiä, se on selvästi nähnyt jo paljon elämää, mutta juuri se tekeekin siitä niin spesiaalin. Nahka on patinoitunut kauniisti ja laukku henkii vintagea. Hihna saattaa tarvita pientä korjausta vuosien saatossa, mutta muuten laukku on täydellinen. Paljon enemmän mitä second hand-laukulta edes saatoin toivoa.

PC173388 PC173395PC173402 PC173410

Olkoon tämä joululahja minulta minulle. Laukku, josta olen haaveillut aivan valtavan kauan ja joka sopii nyt täydellisesti käytettynä ostamani lompakon ja Berliinistä tuliaisiksi saamani kalenterin kanssa yhteen. Onneksi on olemassa Zadaan kaltaisia sovelluksia, jotka auttavat täyttämään materialistia unelmia. Edullisesti.

Hyvää joulua Nooralta Nooralle, iloa ja onnea yhteisiin seikkailuihin laukun kanssa!

PC173407 PC173374


Posted in and tagged by NOORA.