JOULUINEN LÄHETYS KYLIELTA!

PC102967 PC102934 PC102949

Kun Kylie Jennerin jouluiset uutuustuotteet saapuivat parisen viikkoa sitten myyntiin, päätin toimia. En ole koskaan aikaisemmin tilannut rapakon takaa yhtään mitään, joten oli jo ehkä aikakin testata kuinka näppärästi huulipunat oikein lentäisivätkään valtameren yli. Holiday 2017-kokoelmaan kuului melkoisia herkkuja. Kun porkkanana tarjottiin vielä ilmaisia maailmanlaajuisia toimituskuluja, olin valmiina nappaamaan suosikkini ostoskoriin. Ja se olikin koko tilauksen vaikein osuus.

Lopulta tuosta ihanan jouluisesta tuotesarjasta ei päätynyt tilaukseeni kuin samettisena hehkuva, joulunpunainen Red Velvet-lipkit, koska kaikki muut tuotteet olivat hetkessä SOLD OUT. Googlettelujeni perusteella tämä onkin melko yleinen ongelma Kylien lanseeratessa uusia tuotteita myyntiin. Ne viedään hetkessä käsistä. Oletin, että tuotteita löytyisi helposti Amerikasta, mutta kun tätini oli Miamin matkallaan kiertänyt yhden jos toisenkin myymälän tuotteita etsien, tajusin, että paras ja ehkä ainoakin keino on yrittää tilata tuotteet netistä. Red Velvetin lisäksi laitoinkin vielä ostoskoriini The Birthday Collectionin Mini Kit Velvetin sekä mattaisten huulipunien rinnalle Koko Collectionin Damn Ginan. Maksu hoitui Paypalilla, tilausvahvistus kilahti sähköpostiin heti ja jo seuraavana päivänä tieto toimituksesta saapui mailiin.

PC102942

Ymmärrettävistä syistä paketin tulo kesti kuitenkin jonkin aikaa. Reilu viikko toimitusvahvistuksen saapumisesta postiluukusta oli jo tipahtanut alas kirje tullilta. Kirjeessä pyydettiin tekemään netissä selvitys saapuvista tuotteista ja maksamaan niistä nettipankin kautta verot. Olin kuvitellut tämän vaiheen paljon hankalammaksi. Selvityksen tekeminen oli hitusen työlästä, mutta kuitenkin helppoa ja ohjeet olivat selkeät.

Selvityksen tekemisestä ei kulunut kuin pari päivää, kun postin saapumisilmoitus odotti eteisessä. Rakastan ihanasti pakattuja lähetyksiä ja tämä boksi henki viimeistä yksityiskohtaa myöten hyvää asiakaspalvelua! Mukana oli ”kiitoskortti” Kylielta ja tuotteet oli hyvin pakattu.

PC102962 PC102974 PC102952

Seuraavaksi nämä herkut otetaan käyttöön. Where should I begin! ♥_♥


Posted in and tagged by NOORA.