JOULUHÖSSÖTTÄJÄN JOULUKUUPIPA

PC021909 PC021961 PC021921 PC021934


PIPO TOMMY HILFIGER   TAKKI PIECES   MEKKO TAUKO DESIGN (*saatu)  HUIVI GINA TRICOT  KUMISAAPPAAT NLY SHOES


Ostin pipan, joka on sopivan tonttulakkimainen joulukuuksi. Täydellinen hänelle (=minulle), jonka mielen ovat täyttäneet viime aikoina jouluiset ajatukset kuten lahjapaketointi, Jouluradion tutut sävelet ja jouluverhojen ripustaminen. Ajatukset, jotka helisevät, kilisevät, hehkuvat joulunpunaista, tuoksuvat joululeivonnaisilta ja valaisevat pimeää.

Tommy-pipassani on jotain kovin jouluista. Materiaali tuo säihkettä juuri sopivasti arkeen ja uuden lempparipunani kanssa pipa on täydellinen väriläiskä mustaan asuun ja harmaaseen maisemaan. Juuri sopivan sporttinen lenkkipolulle, mutta tarpeeksi leppoisa pitämään hiukset kurissa työmatkallakin. Aion ottaa joulusta kaiken irti, hössöttää juuri niin paljon kuin huvittaa ja nauttia juhlasta, joka edes hetkeksi tuo iloa ja valoa harmaaseen vuodenaikaan. Tällä hetkellä suurin joululahjatoiveeni onkin lumi. Vaikka sitä saakin ostettua pussitettuna kirjakaupasta, kaipaan maisemaan valoisuutta. Nuo lumihangen alta törröttävät ruohotupsut eivät oikein innosta ja talvikenkien sijaan, Nellyltä ostamani nilkkurikumpparit ovat olleet ehdottomasti käytetyimmät kenkäni jo pitkään.

Lunta tai ei, tänään aion kuitenkin pitää todella rennon oleskelupäivän. Sänky saa jäädä petaamatta, aamukahvia saa lipittää vaikka parin tunnin ajan ja päivän aikataulutetuksi ohjelmaksi riittävät Epun lenkit. Pitäkäähän kiva päivä!

PC021928 PC021965 PC021917


Posted in and tagged by NOORA.