PARASTA JUST NYT

IMG_8065

nimetönPojat ovat tulleet kotiin! Maajussin morsiamen arkeen kuuluu pitkiäkin yksinäisiä pätkiä, mutta voi sitä riemua, kun syksyn työt on taputeltu pakettiin ja pojat saapuvat kotiin. Eppuli tosin nauttii täysin siemauksin maalla olemisesta. Välillä tuntuu ihan kurjalta raahata sitä takaisin kaupunkiin, kun elämä maalla on niin mukavaa.

Viikonloppuna blogikirppistellään! Tuntuu niin virkistävältä saada kaappiin hieman lisätilaa, kun vanhat aarteeni toivottavasti löytävät uudet kodit sunnuntaina. Blogikirppiksellä on tavallisesti käynyt aina kova kuhina, joten ole ajoissa paikalla, mikäli mielit napata itselleni goodiebagin.

Vitamiinivarastot on täytetty ihanan anopin ansiosta talven varalle. Rakastan puolukoita ja nyt niitä löytyy monen monta purnukkaa pakkasesta. Puolukka on parhaimmillaan sellaisenaan puuron päällä, mutta jos jollain on reseptikirjan välissä vaikkapa herkullisen puolukkapiirakan ohje, saa vinkata tänne suuntaan!

Koneella julkaisemistaan odottavat kuvat. Kuvasin nimittäin viikonloppuna kuningatarta. En huijaa! Harvoin linssini edessä on sellaista typyä.

Yöpöydällä korkkaamista odottava kirja. Tätä rakastan syksyssä. On enemmäin kuin ok kaivautua kirjan kanssa lukuvalon viereen hämärää pakoon. Ensin täytyy toki marmattaa hieman siitä, että valokuvaaminen alkaa taas syksyn mörköpimeissä olla vaikeaa.

Koin eilen täydellisen syksyhetken. Reipas päivälenkkimme keskeytyi, kun pysähdyimme läheisen lammen rantaan katselemaan kaunista ruskan sävyttämää maisemaa. Tuuli tuiversi, puista satoi lehtiä, kaislikossa suhisi ja linnut tekivät lähtöä etelänlomalle. Eppukin malttoi olla pitkän tovin paikoillaan. Yksi kauneimmista syksyhetkistä ikinä.

nimetön

Ohan näitä. Ihania syksyjuttuja. Lisää säkin kommenttiboksin puolelle edes yksi kiva lokakuujuttu.


Posted in and tagged by NOORA.