MORSIAMEN AAMU: HÄÄKAMPAUS

P9025040P9025056P9025034P9025049

Sana luottokampaaja on saanut kirjaimellisen merkityksen sen jälkeen, kun tapasin Kirsin. Olisi hyvin hyvin vaikeaa kuvitella käyvänsä kenenkään muun luona kampaajalla. Hyvin hyvin vaikeaa. Tiedän jo nyt, että kun hääkellot soivat itselleni, istahdan Kirsin penkkiin. Tulen istahtamaan tosin siihen samaiseen penkkiin muutenkin vielä monen monta kertaa. Tähän naiseen minä luotan sataprosenttisesti. Hän on tehnyt taikoja hiuksilleni niin monen monta kertaa, että nykyään Kirsi saa miltei vapaat kädet tehdä ihan mitä vaan hiuksilleni. Ja siinä vaiheessa, kun minä taas tapani mukaan alan vinkua otsatukkaa itselleni, Kirsi muistuttaa kohteliaasti, että joka kerta, kun otsis on leikattu, sitä on kaduttu viimeistään viikkoa myöhemmin.

Olin sydämellisen kiitollinen siitä, että Parturi-Kampaamo Blinkissä hiustaikojaan tekevä Kirsi lupasi tehdä hääkampauksen pikkusiskolleni. Roosalla oli selvä visio omasta lookistaan, jonka hän kertoi Kirsille jo ensitapaamisella; morsian astelisi alttarille kiharapilven, hunnun ja kukkaseppeleen alla. Lopputulos oli upea, katsokaa vaikka.

P9025052P9025059 P9025064 P9025078

Roosa oli tilannut itselleen pidennykset, jotka sopivat sävyltään täydellisesti Roosan omiin hiuksiin. Koekampauskin toki tehtiin, mutta kokonaisuus hahmottui lopullisesti kuntoon hääaamuna, kun kampaus saatiin valmiiksi. Englannista tilattu huntu laskeutui kauniisti kiharoiden päälle ja kukkaseppele viimeisteli kokonaisuuden ihanan Roosamme näköiseksi. Kiharat voivat kampauksena olla melko haastavakin valinta morsiamelle, sillä kokemuksesta itsekin tiedän, että kiharoiden pysyvyys vaihtelee melkoisesti muun muassa valmistustavasta ja säästä riippuen. Roosan kiharapilven salaisuus piili lämpörullilla tehdyssä pohjassa ja vaikka kiharat toki loivenivat päivän aikana hieman, kokonaisuus pysyi hyvin viimeistellyn näköisenä koko päivän ajan.

P9025088 P9025089 P9025097 P9025098

Kaunis morsian asteli tyytyväinen hymy kasvoillaan ulos Blinkin ovesta kohti unohtumatonta päiväänsä. Hääaamu on varmasti muutenkin melko jännittävää aikaa, joten on ihanaa löytää kampaaja, joka loihtii morsiamen hiuksista juuri sellaiset, että morsiamen ei tarvitse myöhemmin kauhulla katsella hääkuvia ja miettiä, että kampaus olisikin ehkä pitänyt tehdä ammattilaisen luona eikä itse paniikissa kirkonkellojen jo soidessa. Toki varmasti moni siihen itsekin pystyy, mutta Kirsi tulee olemaan ensimmäisiä, joka saa tietoonsa minun ja Mattini hääpäivän. Tosin tuosta aarteesta on tullut minulle vuosien varrella niin läheinen ystäväkin, että sen lisäksi, että Kirsi toivottavasti laittaa hiukseni kuntoon, hän myös juhlii koko päivän kanssamme.

Kun Roosa oli saatu valmiiksi, myös minä istahdin Kirsin penkkiin. Minulla oli niin mukava olo kampauksessani, että haluan siitä uusinnan heti seuraaviinkin juhliin! Kurkkasitteko jo Instagramista millainen kampaukseni oli? Käytännöllinen ja kaunis look sopi täydellisesti päivään ja asuuni, ja samalla kivi tippui sydämeltäni, kun en itse kiireessä joutunut laittamaan hiuksiani. Siksi muistuttelenkin myös teitä vielä, että Parturi-Kampaamo Blinkin Kirsi (Kaukajärvi, Tampere) tarjoaa blogini lukijoilleni  -15% alennuksen palveluistaan (ei koske tuotteita, eikä pidennyksiin tarvittavia materiaaleja). Mainitsethan aikaa varatessasi, että olet bongannut tarjouksen blogistani (koskee uusia asiakkaita). Laittakaahan tämä muistiin!

Upea morsian ja tyytyväinen morsiamen sisko kiittävät vielä sydämensä pohjasta Kirsiä. Häähumua jatkuu tosin vielä blogin puolella tämänkin jälkeen – kameralla on 758 kuvaa, joista riittää maistiaisia vielä teillekin, joten stay tuned!

P9025151P9025100

*Roosan hääkampaus toteutettu yhteistyönä Parturi-Kampaamo Blink Oy:n Kirsin kanssa.


Posted in and tagged , , by NOORA.