TO DO : NÄILLÄ MENNÄÄN

En ole vielä viettänyt juurikaan kesälomaa, mutta se ei toki estä minua suunnittelemasta kivaa tekemistä elokuun iltoihin ja viikonloppuihin. Tälle viikolle päätinkin asettaa muutaman tavoitteen, joista pyrin pitämään kiinni kynsin ja hampain. Kesä kipittää ohi niin hurjaa vauhtia, mutta tämän kesän bucketlistiltä on vielä monen monta kohtaa tekemättä. Joten nyt kesä ja tekemättä jääneet hommat, täältä tullaan!

IMG_7005Lue loppuun joku niistä kirjoista, jotka ovat odottaneet malttamattomina yöpöydälläsi jo pitkän tovin. Toisin sanoen, jätä se kännykkä nukkumaan mennessäsi vaikkapa eteiseen ja odottele Nukku-Mattia kirjan kanssa.

Juo torikahvit.

Koska talvella kiroat kuitenkin saamattomuuttasi jos pakastin ammottaa tyhjyyttään, ota itseäsi niskasta kiinni ja raahaa kotiin laatikollinen mansikoita. Vähän saattavat olla sormenpäät kipeinä tämän urakan jälkeen, but it’s worth it!

Mekko Roosan häihin on vielä löytämättä! Nyt aletaan kartoittaa valikoimaa ja ollaan silmä tarkkana jos vaikkapa loppukesän alennusmyynneistä löytyisi vielä joku herkku.

Käy lenkillä. Sellaisella kunnon lenkillä. Sellaisella lenkillä, jossa tulee hiki.

On aika käydä läpi eteisen takkikaappi. Laita ainakin kaksi tarpeettomaksi jäänyttä syystakkia myyntiin Zadaaseen.

Jokohan olisi aika Epunkin kastaa talviturkki?

Pieniä juttuja, joista osa taatusti jää tälläkin viikolla tekemättä, mutta haittaneeko tuokaan? Sitähän varten kesäillat ovat- fiilistellen eteenpäin! Työpäivän jälkeen on ihan ok vaikka köllötellä koko ilta sohvalla jos siltä tuntuu.ccnoora


Posted in and tagged by NOORA.