SYNTTÄRIVIIKON PARHAAT

P7241381 P7241401 P7241393ccnooraSyntymäpäiväjuhlat, jotka hymyilyttävät taatusti vielä pitkään. Oli niin satumaiset synttärit, että tämä yksisarvinen laukkaa kohti viikonloppua hymy huulillaan.

Polaroid-kuvat! Olen selannut läpi synttäreilläni otetut kuvat nyt jo niin moneen kertaan, että tästä eteenpäin kamera pääsee käyttöön kyllä j-o-k-a-i-s-i-s-s-a juhlissa.

Vein tiistaina työkavereilleni kahvipöytään ”vaahtokarkkivuokia”. Kaadoin isoihin vuokiin sekaisin pieniä ja isoja vaahtokarkkeja ja koristelin boksit synttärikuntoon. Näistä tykättiin kovasti ja minä säästyin leipomiselta.

P7241388

Parvekkeeni on kuin hyväntuoksuinen kukkaniitty! Syntymäpäivien yksi parhaista puolista on se, että monesti niiden jälkeen koti muistuttaa kukkakauppaa. Tykkään!

Viikon varrella lähipiirini muisti minua aivan ihanilla lahjoilla. Roosan lahja sai minut hihkumaan riemusta, Matti osti minulle jotakin todella tarpeellista ja äiti, iskä ja kummitäti hankkivat minulle lahjaksi lisämotivaatiota uutta harrastustani ajatellen. Yksisarvisteemakin oli lahjoissa mukana – mummun pakettiin kuului muun muassa maailman söpöin yksisarvishuulirasva! Teidän onnittelunne lämmittivät kovasti mieltä ja ihania ylläreitäkin on viikon varrelle mahtunut. Katja muun muassa pyöräili eilen työpaikalleni tuomaan minulle synttäriyllärin!

Leppoisat kesäillat parvekkeella. En ole edes malttanut purkaa pois synttärikoristeita, vaan ainakin vielä viikonlopun ajan aion ihastella iltaa kultaisten ilmapallojen katveessa.

.. perjantai-ilta vietetään postimiestä odotellen! Sain työkavereiltani lahjaksi lahjakortin, jolla tilasin heti jotakin, joka saa tämän sankarittaren elämän yhä säihkyvämmäksi. Sain juuri tekstiviestin, että paketti saapuu tänään. CAN’T WAIT.

P7241384 P7241395

Olen viettänyt nyt kolme päivää kolmekymppisenä ja täytyy kyllä sanoa, että elämä hymyilee ilosta ja onnesta. Nyt on oikein hyvä.

Onnellista oloa viikonloppuusi! <3_♥


Posted in and tagged by NOORA.