MEIKKIPUSSIN AARRE: DIY-LUOMIVÄRIPALETTI

P4051612 P4051618 P4051643

Olen niin tykästynyt tähän diy-luomiväripalettiin, että minun on suorastaan pakko hehkuttaa sitä teillekin vielä kerran! essencen synttäriboksista löytämäni neljän luomivärinapin tyhjä My must haves-paletti on nimittäin ideana niin loistava, että se todella ansaitseekin pari hehkutuspostausta osakseen. Meikkaillessani kuvasin tämän hetkisen lempparikvartettini teillekin nähtäväksi. Tämä paletti on nimittäin ollut kovassa käytössä – nämä värisävyt voit bongata silmämeikistäni niin tästä, tästä kuin tästäkin postauksesta!

Tyhjiä paletteja löytyy siis kahdessa eri koossa, neljän napin ja kahdeksan napin versioina. Tyhjän pienemmän paletin hinta on parin euron tuntumassa ja yksittäin pakatut sävyt maksavat saman verran kappaleelta. Sävyvalikoima on valtava ja kukin löytää taatusti liikaakin suosikkeja palettiinsa – siksi itsekin olen pian hankkimassa meikkipussiini kahdeksalla paikalla varustetun paletin. Toistaiseksi nämä neljä sävyä ovat kuitenkin olleet täydellinen nelikko meikkejäni varten.

essencemusthave

| 18 black as a berry , 06 raspberry frosting , 08 peach-party! , 05 cotton candy |

Ehdoton suosikkini oman palettini sävyistä on 05 cotton candy. Kaunis, kuultavan vaalea sävy tuo silmämeikkiin kauniin ripauksen säihkettä ja on ihana kaveri herkälle persikkaiselle 08 peach-party!:lle. Vaaleanpunaisen eri sävyt ovat olleet tämän kevään silmämeikeissä todella trendikkäitä, ja 06 raspberry frosting onkin värinä syötävän herkullinen. Pehmeän vadelmainen sävy sädehtii kauniisti cotton candyn rinnalla. Tummempia silmämeikkejä varten paletistani löytyy myös hyvin tumma ruskea, 18 black as a berry. Ihania kaikki!

Monista luomiväripaleteista käytössä ovat aina vain ne tietyt sävyt ja kun omat lempparit on käytetty loppuun, myös paletti jää vähemmälle käytölle. Tässä ei sitä ongelmaa ole. Tosin essencen tuotteita saa välillä metsästää kaupoista kissojen ja koirien kanssa, joten suosikkisävystä kannattaa ostaa suosiolla heti myös varanappi talteen.

Edullista ja laadukasta – kombo, jota ei voi vastustaa! Joko te olette hankkineet essenceä meikkipussiinne?

P4051636 P4051633

*Tyhjät paletit ja osa sävyistä saatu blogin kautta.


Posted in and tagged by NOORA.