KEVÄTPIRKKO

P4021484 P4021505 P4021467


TAKKI DESIGUAL   FARKUT PIECES    CITYLENKKARIT SOWHAT / VAMOS (*blogin kautta saatu)


Sisustaminen ja hiukset. Kas siinä kaksi täysin toisistaan erillään olevaa asiaa, joista molemmat nousevat ajankohtaisiksi aina keväisin. Tekisi mieli hankkia kotiin jotain uutta, vaihtaa hiusten talviturkki keväisemmäksi ja uudistua. Äh, joka vuosi sama juttu.

Olen tällä viikolla siivonnut kotia kuntoon jo peräti kahtena iltana (täysin ennenkuulumatonta, Mattikin jo hämmästeli asiaa ääneen..) ja huhheijakkaa, kuinka paljon turhaa tavaraa onkaan taas kaappeihin kertynyt. Ehkä onkin jo aika heittää roskiin keittiönkaappiin unohtunut vehnäjauhopussi vuodelta 2016? Aivan ihana fiilis, kun kaapeissa on nyt tilaa! Kun koti on pikkuhiljaa siivottu akvaarion suodatinta myöten kevätkuntoon, onkin sitten aika ottaa työn alle se toinen kevätkriiseistä.

P4021495

Tällä kertaa nostin hiuskriisin nutturalle, mutta joka aamu hiuksia harjaillessani en voi olla miettimättä sitä kuinka kiva olisikaan taas laitatuttaa teippipidennykset hiuksiini. Nyt, kun hiukseni alkavat taas olla paremmassa kunnossa, kaipaisin niihin vähän lisää mittaa. Pitkän polkkatukan leikkaaminen oli muutama kuukausi sitten se ainoa oikea vaihtoehto, jotta huonoista latvoista päästiin eroon, mutta nyt kevään korvalla olen taas alkanut kaivata muhkeita kiharakampauksia.

Ajattelinkin ratkaista ongelman niinkin yksinkertaisella taikatempulla kuin klipsipidennyksillä. Käyn Helsingissä onneksi nykyään niin usein, että oikea sävy on helpompi käydä hankkimassa suoraan Rapunzel of Swedenin myymälästä kuin tilailla sokkona verkkokaupasta. Josko niiden avulla hiuskuume helpottaisi. Sävyyn olen nimittäin ainakin nyt toistaiseksi oikein tyytyväinen.

Viikonloppuna onkin sitten jo aika töiden ohella laittaa vähän parveketta kevätkuntoon – muutama keltainen narsissiväripilkku löytänee paikkansa partsin pöydältä ja parhaat päivänsä nähneille talvi-istutuksille heitän hyvästit. Kunpa aurinkokin hellisi niin pääsisimme Epun kanssa oikein kunnon kevätlenkeille nuuhkimaan huhtikuun ilmaa! <3

Mutta nyt, kipin kapin kohti töitä!

P4021492


Posted in and tagged by NOORA.