RUUSUSEN UNELMATAKKI

P3110205 P3110216 P3110193 P3110199


TAKKI DESIGUAL    HUIVI H&M   FARKUT PIECES   NILKKURIT ECCO (*blogin kautta saatu)


Onpa ollut kaunis päivä! Lähdimme jo aamusta asioille keskustaan ja valtavan kaunis auringonpaiste  jaksoi ilahduttaa meitä koko reissumme ajan. Lumet sulavat nyt niin kovaa vauhtia, että eiköhän tätä kevääksi voi jo pian kutsua. Haluaisin jo tarttua toimeen ja alkaa laittaa parvekettakin keväisempään kuntoon. Boksissaan törröttävät kanervat alkavat jo kyllästyttää ja parvekkeella talvea viettäneet lankalinnut on nekin jo niin nähty. Koska ihan vielä ei kevätpuuhiin kuitenkaan uskalla tarttua, on näistä lopputalven päivistä otettava kaikki irti — ja sehän tarkoittaa muun muassa kaikkien niiden ihanien talvivaatteiden käyttämistä, joita ei vielä ole ehtinyt päälleen pukea! <3

P3110235 P3110237 P3110202 P3110223

Desigual ei merkkinä kuulu suosikkeihini, mutta never say never. Tämä takki vei aikoinaan sydämeni välittömästi. Harmaa kaunis päällystakki on kirjailtu punaisin kukkasin ja rakastan tämän takin simppeliä mutta näyttävää lookia. Siitä tulee hitusen mieleen mummolan kirjaillut sohvatyynyt tai tuolinpäälliset, mutta haittaneeko tuo, kun se tekee asusta kuin asusta huomattavasti mielenkiintoisemman. Minä pidän siitä niin kovin. Takki ansaitseekin siis vielä monen monta käyttökertaa ennen kuin ilmat lämpenevät.

Nyt on kuitenkin aika kaivautua sohvannurkkaan ja heittää ylle Ilveksen pelipaita. Tänään jos koskaan Hakametsä raikukoon ja maaliverkot soikoon! Olisin to-del-la mielelläni itsekin hallissa, mutta kuinka hienoa olikaan kuulla, että halli on loppuunmyyty. Nyt tupsukorvat, nyt kynsitään tietä eteenpäin!

Parasta lauantai-iltaa kaikille! <3

P3110206 P3110232


Posted in and tagged by NOORA.