ELÄIMELLISET KINTUT

P3049789 P3049812P3049797 P3049787P3049807 P3049799

Hei mitääääh? Sivistyksessäni on ollut vuosikausien ajan valtava aukko, kun en ennen tätä päivää tiennyt kuinka Twilight-saaga päättyy. Käsittämätöntä eikös?! Katselin perjantaina viimeisen opuksen ensimmäisen osan leffana ikään kuin vahingossa sen pauhatessa taustalla telkkarissa, kun neuloin puikot sauhuten sohvan nurkassa. Sen verran jäi loppuratkaisu kiinnostamaan, että vahtasin äsken kakkososan Viaplayn kautta. Ja oumaigaad, johan loppui tuo saaga melkoisen mielenkiintoisesti! Vampyyrit ja ihmissudet eivät kiinnostaneet minua lainkaan leffojen ilmestyttyä, mutta jokin siinä nyt koukutti niin, että kulutin viikonlopustani nelisen tuntia tv:n ääressä. Ensi yön seikkailen varmaan unissani Cullenien kanssa metsiköissä.


TAKKI  H&M    HUIVI  H&M   SUKKAHOUSUT  MARY A. JALAVA   REPPU ZARA      MEKKO LINDEX   LENKKARIT  SOWHAT/VAMOS (*blogin kautta saatu)


Ihan koko viikonloppua en sentään istunut neljän seinän sisällä, vaan ehdin nauttia myös mielettömän upeasta kevätsäästä parhaassa seurassa. Teimme molempina päivinä auringonpaisteessa kunnon kävelylenkit ja kevätolo oli taattu, kun käänsi nokkansa kohti aurinkoa ja sulki silmänsä. Nyt oli kevättä ilmassa! Uskalsin jopa korkata sukkahousukauden ja vedin jalkaani tajuttoman hienot mary a. jalavan käsinpainetut Toteemieläimet-sukkikset. En kestä jos näihin sukkiksiin tulee joskus silmäpako. Pakko hommata jossain vaiheessa samat eläimelliset pöksyt legginssiversiona.

Mutta nyt ihan relax vaan. Ensin tanssin hieman tähtien kanssa ja sen jälkeen luvassa on pieni annos rakkautta ja rimakauhua. Ihanaa iltaa! <3

P3049793


Posted in and tagged by NOORA.