KENGÄLLINEN KEVÄTTÄ

P1297092 P1297076 P1297109 P1297078

Kuin huomaamattani olen tehnyt täyskäännöksen laukkutypystä kenkäpimuksi. Ei nimittäin tarvitse mennä historiassa kuin pari vuotta taakse päin, jolloin haaveilin kenkien sijaan upeista käsilaukuista ja vaatehuoneestani löytyikin yksi jos toinenkin veska. Nykyään tilanne on aivan toinen. Käsivarrellani on keikkunut miltei koko talven yksi ja sama Zaran musta iso laukku, mutta kenkäunelmissa olen leijunut kerran jos toisenkin. Olen huomannut, että tyylini on muuttunut aikaisempaa pelkistetymmäksi, mutta kenkäkaappiini on päässyt pysyviksi asukkaiksi vain näyttäviä ja toinen toistaan upeampia pareja. Kun kengistä löytyy sitä jotakin, tylsä asu saa aivan uutta potkua! Harmaavarpunenkin lennähtää aivan uusille leveleille, kun jalassa on päheet popot.


LENKKARIT SOWHAT (VAMOS/*saatu blogin kautta)
KAULAKORU UHANA DESIGN     MEKKO ODD MOLLY*


Luottokenkäkauppani Vamos teki minut ikionnelliseksi, kun sain valita itselleni heidän valikoimastaan uudet kevätkengät. Kevään voi todellakin jo aistia olevan aivan nurkan takana ja ajatus talvikenkien varastoimisesta kellariin houkuttaa melkoisesti. Kuivat kevätkadut siintävät jo horisontissa! En voi luvata, että malttaisin pitää nämä SoWhatin tummanhopeat kevätkengät boksissaan kevätkelejä odottamassa. Parina päivänä näissä kengissä on tullut jo lähdettyä liikenteeseen, sillä kenkäpari on aivan täydellinen myös mekkojen kaveriksi. Tämä asu onkin juuri ihana näille keleille; lämmin mekko ja paksut sukkikset pitävät lämpimänä, mutta tennarit tuovat ripauksen kevättä kokonaisuuteen. Kun päälle heittää vielä pitkän villakangastakin, asulla pärjää, vaikka talvikelit yhtäkkiä yllättäisivätkin.

P1297118 P1297132 P1297104

Näissä kevätfiiliksissä on hyvä ottaa kaikki irti vielä tästä rennosta sunnuntai-illasta ennen kuin maanantaiaamu taas jo kolkuttelee ovella. Pöydällä ilahduttaa maljakollinen vaaleanpunaisia tulppaaneja, edessä höyryää kuppi kahvia ja kaapista taitaa löytyä vielä puoliksi syöty suklaalevykin.. Kyllä näillä pärjää.

Hyvää oloa kaikille – kevättä odotellessa!

Pssst! Mikäli kenkäkaappinne kaipaa päivitystä kevättä silmällä pitäen, alkuviikosta kannattaa piipahtaa jälleen blogin puolella! ;)

P1297142 P1297074 P1297094


Posted in and tagged , by NOORA.