KORVAT HÖRÖLLÄ

IMG_3045IMG_3046 IMG_3043


PUSERO R/H      FARKUT ZARA   LENKKARIT MINNA PARIKKA


IMG_3052

Asuni oli tänään pelkkänä korvana!

Valitsin aamulla vaatehuoneestani asua melkoisessa kiireessä. Päälle sujahtivat R/H:n pusero ja Zaran mustat lempparifarkut, ikkunan takana ropiseva sade innosti vetämään jalkaan pitkästä aikaa pupulenkkarit ja yön ajan päälaella keikkuneen sotkunutturan harjasinkin lopulta kahdeksi palloksi yrittäen kovasti saada niistä kampauksen aikaiseksi. Meikkaaminenkin jäi vähän puolitiehen, kun oli jo aika kiitää kohti duunipäivää.

Töihin päästyäni huomasin, että asuni oli pelkkää korvaa täynnä. Magic-collegen kuvio tuo minulle aina mieleen korvat, samoin tuo tyttömäinen kampaukseni. Alitajuntaisesti olin onnistunut valitsemaan jalkaanikin vielä korvilla varustetut lenkkarit. Pompin pupuineni paikasta toiseen tänään kuitenkin niin erinomaisella fiiliksellä nutturat hulmuten, että tätä komboa voisi testata vielä toisenkin kerran.

IMG_3050 IMG_3054 IMG_3049 IMG_3044

Uskomatonta, että viikko on kiitänyt jo torstaihin! Tammikuu vaihtuu helmikuuksi ensi viikolla ja alkuvuosi on alkanut kyllä melkoisen vauhdikkaasti. Kalenteri on täynnä iiiihania merkintöjä ja vaikka kiirettä pitääkin, nautin niin paljon joka hetkestä! Olen oppinut uusien työkuvioitteni kautta muutaman viimeisen kuukauden aikana hurjasti uutta ja teen tällä hetkellä sellaisia hommia, joista en pari vuotta sitten olisi edes osannut unelmoida. Joten korvat pystyssä pompin innolla kohta kevättä!

Ensin pompin kuitenkin äidin ja iskän luokse. Pakkaan Pullavaa reppuun ja käyn vaihtamassa heidän kanssaan kuulumiset — Eetu-papparainenkin on jo varmasti ikävöinyt minua! Iloista iltaa siis kaikille!

IMG_3056


Posted in and tagged by NOORA.