MY SAAGAN PÄÄTÖS

kalevalakoru

On aika sanoa heipat joutsenille.

Tuo ylläoleva koru on minulle aivan valtavan tärkeä. Se on osoitus siitä, että ne villeimmätkin unelmat voivat joskus toteutua  kunhan vaan uskaltaa heittäytyä ja yrittää. Tiedän, kuulostaa kliseiseltä, mutta tottahan se on. Jos olisin vuosia sitten vain lukaissut Kalevala Korun My Saaga-kilpailusta ja todennut, että ”emmä osallistu, kun emmä kuitenkaan voita”, olisi tämäkin upea muisto jäänyt kokonaan syntymättä. Muistan vieläkin sen kuinka sanoinkuvailemattoman upea fiilis oli saada ihkaoikea, suunnittelemani My Saaga-hela ensimmäistä kertaa käsiini. Aivan mieletöntä.

Sittemmin olen bongannut ”Joutsenparin” useaan otteeseen toinen toistaan hauskemmissa paikoissa ja tilanteissa. Pari kertaa suunnittelemani koru on näkynyt jopa telkkarissa (!!), kerran onnistuin bongaamaan sen naistenlehdestä ja monesti on tuo samainen koru tullut vastaan myös korukaupoissa. Oli myös hauska kuulla, kuinka äitini bongasi Joutsenparin uuden työkaverinsa kaulasta ja kuinka lukijani oli metsästänyt kissojen ja koirien kera Joutseniani ympäri Suomen. Olisi hauska tietää kuinka moni on saanut tämän korun lahjaksi rakkaaltaan ja ovatko Joutsenparit tuoneet kantajilleen onnea. On ihanaa ajatella, että korustani on tullut osa niin monen saagaa.

MySAAGA_hero_2

Miksi joutsenet lennähtivät juuri tänään mieleeni? Koska vuonna 2017 on aika sanoa niille hyvästit. Kalevala Koru ilmoitti nimittäin Facebook-sivullaan, että ”My SAAGA -korujen valmistus on nyt päättynyt, mutta korujen keräily jatkuu yhä vuoden 2017 loppuun saakka”. Joutsenpari on myyty jo Kalevala Korun verkkokaupasta loppuun, mutta  kattavasta helavalikoimasta kannattaa nyt siis hankkia itselleen vielä ne parhaat palat talteen.

Ja satuinpa vielä bongaamaan omankin helani Keskisen Kellosta alehintaan. Lienee syytä laittaa vielä yksi hela hankintaan, jos satun vaikka hukkaamaan oman kappaleeni. Tuskinpa jälkipolvet ikinä uskoisivat Noora-muorin suunnitelleen korun Kalevala Korun valikoimaan, jos minulla ei ole saavutuksestani konkreettisia todisteita tallessa.. ;)

Hyvää matkaa rakkaat joutsenet, ihanaa, että lentelitte elämääni.

Alempi kuva: Kalevala Korun sivuilta.


Posted in and tagged , by NOORA.