NAUGHTY OLI ERITTÄIN NICE!

PC305183 PC305149 PC305154 PC305164

Kävimme pitkästä aikaa Matin kanssa lounastreffeillä perjantaina uuden vuoden kunniaksi. Saimme sumplittua aikataulut yhteen niin, että olimme, harvinaista kyllä, yhtä aikaa lomalla perjantaina. Niinpä päätimmekin käydä testaamassa jonkin ravintolan, jossa emme aikaisemmin olleet käyneet. Matin ehdotuksesta suuntasimme Aleksanterinkadulle Naughty BRGR:iin. Ja Naughty osoittautuikin erittäin niceksi!

Sivuseikkana mainittakoon heti alkuun, että tämä rafla sopi erinomaisesti myös Pokémon-kierroksemme pysähdyspisteeksi. Naughtyn ikkunapöydästä pystyy nappailemaan palloja peräti kahdesta stopista, joten ei muuta kuin luret hyrräämään ja poksuja pyydystämään. Mutta se siitä. Mehevässä Naughtyssa oli nimittäin paljon muutakin hyvää.

PC305175 PC305179 PC305188

Aloitetaan sisustuksesta. Naughty BRGR:issa riittää nimittäin katseltavaa burgereita odotellessa, sillä seiniä koristavat spesiaalit maalaukset ja hauska kuvaseinä, josta bongasin pari tuttua naamaakin. Tunnelma on rennon letkeä ja syömään mahtuu isompikin jengi kerralla. Haastavinta tässä raflassa olikin menun läpikäyminen — listalta löytyi nimittäin aivan mielettömästi herkullisia burgereita! Valinnanvaikeushan siinä iski.

Matti söi kitusiinsa lopulta Friday BRGRin, erityisburgerin, joka löytyi listalta vain viime perjantaina, ja tuo superburgeri oli syönyt sisuksiinsa huippuherkulliset täytteet. Rotukarjapihvin lisäksi täytteenä oli muun muassa katkarapuja, aiolia ja pico de galloa. Tämä oli kuulemma todellinen napakymppi, Matti tykkäsi kovasti. Mutta minun burgerini, oi oi oih, se se vasta täydellinen olikin. Kyseessä oli kuukauden burgeri ja mussutin sen niin nopeasti ääntä kohti, että en edes muista mitä kaikkea sen sisuksissa oli. Ainakin ihanan maukasta avokadoa ja herrrrkullinen pihvi! Vierelle sopivat erinomaisesti myös suussa sulavat bataattiranut.

PC305193

Bloggaajillahan on tapana napata aamupaloistaan/lounaistaan/välipaloistaan/illallisistaan kuvia, mutta Naughty BRGR:issa se oli miltei mahdotonta. Kaksi kuvaa maltoin ottaa, sitten syötiin.

Röyh.

Joko Naughty BRGR on maistettu?


Posted in and tagged , by NOORA.