”KULTA, SOPISKO MEILLE PAREMMIN PUPU VAI PEURA?”

PC043510 PC043507PC043515

Seisoin eilen varmaankin vartin verran Citymarketin jouluvalovalikoiman loisteessa ja pähkäilin kumpi suloisista valoelementeistä sopisikaan paremmin kotiimme, pikkupupunen vaiko melko massiivisen järkelemäinen peura. Olen melko nirso erilaisten tunnelmavalojen (..ne eivät ole JOULUvaloja..) suhteen, mutta tämä eläimellinen meininki iski ja lujaa, joten tyhjin käsin en kotiin aikonut eläinlauman keskeltä lähteä.

Pimeä vuodenaika tarvitsee ylleen valoa, ja mikä ilahduttaisikaan hämärän saapuessa enemmän kuin eteisen lipaston päällä tuikkiva valaisin! Kun valo sädehtii vielä kaiken kukkuraksi suloisen eläimen muotoisena, ei tunnelmavalo siitä enää ihanammaksi voi muuttua.

PC043500PC043527

Mutta hei, kyllä voi sitten olla mahdoton tehtävä valita pupusta ja peurasta sitä ”parempaa” vaihtoehtoa! Epätoivoisena laitoin jo Matillekin kuvaa tästä kaksikosta, mutta ”ihan sama”-vastaus ei ollut ihan sitä mitä toivoin. Lopulta kiikutin kassalle ruusukultaisena hohtavan pupusen ja uhkasin kirjoittaa Joulupukille, josko häneltä liikenisi yksi peura pakettiini.

Eilen oikein odotin illan pimenevän, kun uusi pupuni istui tyytyväisenä omalla paikallaan. Mikä parasta, tämä pupu ei tuonut mukanaan myöskään ylimääräisiä johtoja, vaan sen voi näppärästi sijoittaa vaikka keskelle olohuoneen pöytää. Jos minulta kysytään, 19,95 euron sijoitukseni oli jokaisen euron arvoinen.

Valoa päivääsi – ja varokaa, siellä on superliukasta! <3

PC043521 PC043505PC043497


Posted in and tagged by NOORA.