LAITURILLA

PB131366 PB131382 PB131396 PB131381


HUIVI H&M      NEULEMEKKO LINDEX     CLUTCH MICHAEL KORS     SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL (*blogin kautta saatu)

Kuvat: @GURNAUSKISS


PB131367

Oli niin harmaata, että hetkellisesti luulin kameran olevan mustavalkoasetuksilla, kun yritin ottaa kuvaa ulapalla kulkevasta kanootista. Muuten maisema olikin autio, ketään ei näkynyt missään. Vastarannan taloista ei hohkannut valoa, ainoastaan sorsaparvi säikäytteli meitä lentopyrähdyksillään.  Vaikka maisema olikin harmaa, mieli oli pirteä – takana oli juuri ihana isänpäivälounas ja luvassa oleva kuvaushetki pikkusiskon kanssa olisi harvinaista mutta sitäkin mukavampaa herkkua!

Harmaa maisema imi asustanikin kaikki värit, vaikka ylläni olikin hehkuvan sininen neulemekko. Tämä mekko on ollut niin monesti käytössä niin arjessa kuin juhlassakin, että suunnittelin jo hakevani toisenkin vaatekaappiini. Kaulahuivistani en malttanut luopua hyisen järven rannalla, enkä tiedä kuinka pärjäisin enää ilman reilu vuosi sitten saamiani Palmrothin saappaita. Pisteenä i:n päälle kädessäni roikkui säkenöivän sininen Korsin clutch, täydellinen väripilkku synkkään marraskuiseen päivään.

PB131383 PB131374

Samanlaisesta clutchista kisaillaan muuten koko marraskuun ajan Cottonin instatilillä (@cottontampere). Cottonhan on jo pitkään ollut oma luottokauppani aina laukkukaupoille suunnatessani ja sinne lähetän hyvillä mielin myös Matin ostoksille vuosipäivän/syntymäpäivän/joulun aikaan. Viime jouluna Matti kiikutti eteeni Cottonin lahjakassin ja pillahdin niin yllättyneeseen itkuun, että Matti oikein säikähti. Onnenkyyneleitä siis vuodatin. Tarinan tuosta joululahjasta löydät täältä.

Vaikka samainen neulemekko taipuisi näppärästi myös työpäivään, tänään suuntaan verkkareissa kohti keskiviikkoa. Nukuin käsittämättömät kymmenen tunnin yöunet ja olo on niin pöllämystynyt, että tänään asukriisi ratkesi näppärästi Adidaksella.

Pitäkäähän kiva päivä, harmaudesta huolimatta! <3

PB131387PB131395


Posted in and tagged by NOORA.