ISÄNPÄIVÄ MAASEUDULLA

PB121127 PB121153 PB121122


FARKKUPAITA VERO MODA (*blogin kautta saatu)   NEULEMEKKO LINDEX


Lähdimme eilen jo aamuvarhaisella ajelemaan kohti Matin synnyinseutuja. Aloitimme nimittäin isänpäivän juhlimisen jo etukäteen, kun vietimme päivän Matin vanhempien luona ja juhlistimme herkkupöydän ja hyvän seuran kera Matin isukkia.

Huomasin tuon pari vuotta sitten kirjoittamani postauksen, 101 joululahjaideaa poikaystävälle, nousseen taas salakavalasti kuukauden luetuimmaksi postaukseksi ja veikkaankin, että moni siellä ruutujen toisella puolella on pähkäillyt kovasti sitä, mitä ihanaa iseille ja vaareille käärisi pakettiin. Me piilotimme Matin isän lahjan karvalakin sisuksiin, sillä kovalle penkkiurheilijalle tuo Tuomas Kyrön uutukainen, Hiihtokirja, on varmasti mieluisaa luettavaa. Samaan syssyyn ostimme vielä kirjaan sopivan joulukalenterin ja vaikka karvalakin metsästys olikin melkoinen homma, lopulta sellainenkin löytyi H&M:n miestenosastolta. Lahja osoittautui kovin tykätyksi!

PB120848PB121129PB121174

Lahjoista puheen ollen, vielä on hyvin aikaa tehdä myös joulupaketteihin itse lahjoja. Muistatteko, kun viime jouluksi näpertelin Matin vanhempien seinälle tuon ryijyn, joka on päässyt paraatipaikalle heidän keittiöönsä? Nämä ”asukuvat” on otettu tuossa samaisessa ryijyssäkin olevan rakennuksen edessä ja on ollut ihana huomata, kuinka mieluinen lahja olikaan. Ihan isänpäivälahjaa ei näillä ohjeilla taida enää ehtiä tehdä, mutta joulupaketin kyllä!

PB121110PB121167 PB121139

Isänpäivä jatkuu tänään täällä Tampereella, kun suuntaamme seuraavaksi juhlalounaalle minun isäni kanssa. Mahtavia tällaisia tuplajuhlat ja ihanaa, kun ehtii nähdä molempia rakkaita isejä oikein ajan kanssa.

Saapi nähdä mitä oma isäni tykkää lahjansa sisällöstä. Sitä en viitsi täällä vielä paljastaa, ettei mene yllätys ihan mönkään.. ;)

Suloisia hetkiä kaikkien päivään! <3

PB121117PB121143


Posted in and tagged by NOORA.