#BID2016

IMG_1413 IMG_1414 IMG_1416 IMG_1412

Instagram-feedini tulvi lauantaina kuvia, joiden tunnisteena komeili tägi #BID2016. Suomen blogosfääri oli nimittäin viikonloppuna äärimmäisen kattavasti edustettuna Bloggers Inspiration Day-tapahtumassa Konepajan Brunossa Helsingissä ja somessa tapahtuma näkyi niin iloisina kaverikuvina kuin ikuistettuina muistoina unohtumattomista hetkistä.

Olin odottanut päivää kovasti, sillä saman katon alle kokoontui valtava määrä ystäviä ja tuttuja, joiden kanssa pääsi vaihtamaan kuulumisia. Paikalla oli myös huima määrä eri yrityksiä, joiden pisteillä pääsi muun muassa niin stailaamaan, herkuttelemaan, nuuhkimaan tuoksukynttilöitä, nauttimaan teehetkestä, ottamaan photoboothkuvia, testailemaan kehyksiä kuin askartelemaan kukkakoristeitakin. Kerrassaan kattava ohjelmatarjonta! Kolmen tunnin aikana hymyilin ja höpötinkin niin paljon, että paluumatkalla junassa oli pakko vetää pienet päikkärit.

IMG_1419 IMG_1420 IMG_1415 IMG_1418

Tapahtumapaikkana toimi todella kuvauksellinen ja upea Konepajan Bruno, jonne valtava bloggaajalauma mahtui hyvin päivää viettämään. Itse piipahdin muun muassa Vero Modan pisteellä stailaamassa asun huonoa maanantaiaamua varten (..olen melko varma siitä, että tuo oranssi pörrötakki pelastaisi minkä tahansa aamun! <3) , hypistelemässä varsin makealla harjalla varustettua Max Factorin uutuusripsaria ja ihastumassa Nordqvistin Keisarin Morsian-jääteeheen. Kyllä, tuo klassikkotee löytyy kauppojen hyllyiltä nyt myös jääteeversiona! Instrumentariumin pisteellä pyörivät tyttöjen Muotiviikko-videot, ja ehdinpä ihastua myös tajuttoman hyvään tuorepuuroon. Tavanomaiset lauantaini harvoin pitävät sisällään näin monipuolista sisältöä!

Eräs ystäväni kysyi minulta viime viikolla, kuinka pidän kirjoitusmotivaatiota yllä ja keksin postattavaa päivä toisensa jälkeen. En oikein edes osannut vastata hänelle, sillä blogi on minulle niin jokapäiväinen osa arkea, että jokainen päivä tuo mukanaan vähän niinkuin itsestään aiheen kirjoittaa. Tällaisten tapahtumien jälkeen se motivaatio ja into kuitenkin nousevat korkeuksiin, ja pää tulvii ideoita ja inspiraatiota. Nyt on hyvä tallettaa nuo ajatukset ja ideat talteen niitä hetkiä varten, kun marraskuun loskaisina ja pimeinä päivinä täytyy inspiraatiota etsiä tavallista touhukkaammin.

Instagramistani löydät lisää päivän tähtihetkiä, nyt toivotan kaikille energistä viikkoa! Jos mieli on maassa, niin suosittelen kurvaamaan kotiin Vero Modan pirtsakan pörrötakkiosaston kautta. ;)<3

IMG_1417IMG_1421IMG_1424

Kuvista bongaat Tarun, Mintun, Iinan & Veeran.


Posted in and tagged by NOORA.