KÄÄRMEISSÄÄN

PA229258 PA229230 PA229306PA229248

Olen viimein onnistunut karsimaan tehokkaasti vaatehuoneestani käyttämättömiä vaatteita sekä asusteita kiertoon, mutta kenkävalikoimani ei ole pysynyt muutoksen perässä mukana. Siinä missä olen saanut myytyä omia kenkäparejani, en ole kuitenkaan onnistunut löytämään tilalle päivittyneeseen tyyliini sopivia popoja.

Esimerkiksi naisellisia ja kauniita, korollisia nilkkureita olen ehtinyt etsiä jo jonkin aikaa. Vaikka tennaritypy olenkin, ei ihan joka tilaisuuteen voi marssia vitivalkoisissa Adduissa, vaan kenkäkaapista on hyvä löytyä myös hitusen juhlavampia vaihtoehtoja. Suurimmat asukriisit onkin viime aikoina koettu silloin, kun juhlamekko päälläni yritän etsiä kaapistani asuun sopivia kenkiä. Toivotonta.

PA229227 PA229242

Perjantaina hypähtelin kuitenkin leveä hymy huulillani Helsingistä kotiin, kun mukanani kassissa kulki kenkäpari, joka tulisi ratkaisemaan monen monta pulmaa. Sähköpostiini kilahti nimittäin jokin aika sitten viesti, jossa tiedusteltiin haluaisinko kenkäkaappiini (ja ennen kaikkea ahkeraan käyttöön!) kauniit mustat Eccon nilkkurit. Pakko myöntää, että brändinä Ecco ei tuo ensimmäisenä mieleen tämän kaltaisia herkkupaloja, mutta nämä kengät nähtyäni aion jatkossakin tsekata Eccon kenkähyllyt huomattavasti aiempaa tarkemmin.

Kenkien pinta on itsessään kuin koru. Tyylikkäät nilkkurit on viimeistelty ikään kuin käärmennahkapinnalla ja Shape 55-malli takaa korosta huolimatta taivaallisen käyttömukavuuden myös meille, joilta korkokenkäkävely ei suju aina kuin tanssi. Pohja tarjoaa tukea ja korkojen päällä jaksaa seistä pitkänkin päivän. Kengät ovat olleet aamusta iltaan (kyllä, testattu jopa kaupunkioloissa koiraa viedessä!) jalassa, joten asukuvatkin on niiden kera ikuistettu talteen- lisää kenkälovea luvassa siis pian!

Tällaisista käärmeistä minäkin pidän.

PA229262

*Ecco Shape 55-kengät saatu Marsaana / Ecco.


Posted in and tagged by NOORA.