SYKSYN VAALEANPUNAINEN ASUSTE

P9277448 P9277456

TEKONAHKATAKKI ZARA     MEKKO ZARA       SUKKIKSET GINA TRICOT      LAUKKU ZARA       HUIVI GINA TRICOT     AURINKOLASIT H&M      TENNARIT NIKE      ROOSA NAUHA S-MARKET

P9277482 P9277463

Michael Monroen suunnittelema vuoden 2016 Roosa nauha hehkuu positiivisuutta. Samankaltaisia tähtiä ja sydämiä suunnittelija piirtää kuulemma aina myös allekirjoitukseensa. Ne symboloivat positiivista asennetta, ja sopivat näin ollen täydellisesti vuoden 2016 kampanjateemaan: ”Positiivisuus on voimaa.

Tapanani on aina syksyisin ostaa itselleni Roosa nauha ja tukea tällä pienellä eleellä tärkeää työtä. Suomen yleisimpään syöpään sairastuu vuosittain 5000 naista ja koska asia on koskettanut ja tulee varmasti jossain vaiheessa tilastojen valossa jatkossakin koskettamaan lähipiiriäni, koen tärkeäksi asiaksi tukea rintasyöpätutkimusta Roosa nauhan hankkimalla. Muitakin tapoja tarjota tukeaan kuitenkin on; seuraavalla kerralla ruokakaupassa ostoskoriin kannattaakin heittää Pirkka-herkkusieniä, Pirkka-maalaispatonki, Järvikylän Kartano-salaattia tai vaikkapa Palmoliven Roosa nauha-nestesaippua. Ärrältä saat kahvisikin rintsikkakuppiin! Muun muassa nämä tuotteet kuuluvat kampanjaan ja yritysyhteistyökumppaiden kampanjatuotteita hankkimalla osallistut Roosa nauha-keräykseen. Esimerkiksi tästä Lindexin Roosa nauha-rannekorusta lahjoitetaan 100% sen hinnasta, eli 10 euroa, Syöpäsäätiön Roosa nauha-keräykseen. Lindexin Roosa nauha-korujen hankkiminen on kuulunut myös jo pitkään tapoihini; muistatteko esimerkiksi rannekorun vuodelta 2011 tai 2012? Tämän parempaa joululahjaideaa ystävälle en ihan heti keksi.

P9277437 P9277477 P9277471 P9277442

Roosa nauha, tuo lokakuun suloisin vaaleanpunainen asuste, onkin kulkenut matkassani jo jonkin aikaa. Tämän vuoden nauha on mielestäni upea ja sitä kantaa mielellään mukanaan. Aurinkokin alkoi paistella syyssateiden keskellä, kun pysähdyimme ikuistamaan roosaisen asuni myös kameran muistikortille. Nauha selvästi siis hehkuu positiivista energiaa ympärilleen.

Kai sinullakin on jo omasi?

Roosa nauhoja (3€) myyvät Lindexit, K-Supermarketit, K-Citymarketit sekä S-ryhmän ketjut.

P9277451 P9277454


Posted in and tagged by NOORA.