PANOSTA TAI PIHISTÄ : CALVIN KLEINIA VAI ZARAA?

P9267404 (2)P9267410P9267431 (2)P9267413 (2)

Sain Matilta kesällä syntymäpäivälahjaksi superkivan Calvin Kleinin topin, jota olen käyttänyt niin treenitoppina joogaillessa kuin alustoppina neuleiden ja puseroiden alla. Se soveltuu myös äärimmäisen kivasti yötopiksi. Calvin Kleinin alusvaatteet ja -topit valtasivat jokin aika sitten sosiaalisen median kanavat ja vaikka into logotoppeja kohtaan onkin selvästi jo hiipumassa, ihastuin ainakin itse kovasti näihin käytännöllisiin alusvaatteisiin.

Mutta. Vaikka toppi onkin valmistettu ihanan pehmoisesta ja laadukkaanoloisesta materiaalista, siinä näkyvät jo nyt käytön- ja pesunjäljet. Toppi on alkanut nukkaantua ja musta väri on selvästi haalistunut. Pesuohjeita olen noudattanut pilkuntarkkaan ja toppi on päätynyt koneeseen aina pesupussissa, mutta  tästä huolimatta en enää ole uskaltanut niin ahkerasti tätä ihanaa toppia käyttää, jotta se ei vallan kuluisi puhki.

P9267418 (2)P9267412P9267432 (2)P9267421 (2)

Sen myötä ihastuin kuitenkin tämänkaltaisiin monikäyttöisiin toppeihin. Koska budjettisyistä en voi alkaa rohmuta CK-toppeja mielin määrin vaatekaappiini, olen etsiskellyt josko jostain löytyisi samankaltaisia, mutta edullisempia alustoppeja syksyä varten.

Ja kyllä! Niitähän löytyi! Laitoin tilaukseen Zaran verkkokaupasta alle kuuden euron mustavalkoisen Gymwear-malliston topin ja rakastuin siihen päätä pahkaa. Materiaali on vähintäänkin yhtä pehmoinen kuin CK:n topissa ja napakan resorin ansiosta toppi istuu päälle kuin nakutettu. Se on malliltaan hieman erilainen, mutta syksyksi juuri sen takia käytännöllisempi, kun neuleiden ja puseroiden alle kaipaa enemmän lämmikettä.

Tällä kertaa mieluummin pihistän kuin panostan. Entäpä sä?


Posted in and tagged by NOORA.