PORTSARI, JOKA PITÄÄ KUOKKAVIERAAT LOITOLLA KONEESTASI

Bella-blogit, kaupallinen kampanja


noorafsecureP9196597P9196599

*Yhteistyössä F-Secure.

Monesti tiettyihin asioihin kiinnittää huomiota vasta siinä vaiheessa, kun on jo liian myöhäistä. Vanha kansa sanoo, että kaatuneen maitolasin vuoksi ei kannata itkeä, mutta mieluummin pidän maitolasini pystyasennossa ja kartotan riskitekijät jo etukäteen ettei sitten tarvitse myöhemmin harmitella ja pyyhkiä kyyneliä.

Jo lapsuudessa päähäni taottiin oppi, joka on seurannut minua nykyhetkeen asti. Tietokonetta ei saa käyttää mikäli sitä ei ole suojattu. Tämä on eritoten isälleni sydämenasia ja aina, kun talouteemme ostettiin uusi tietokone, sen mukana hankittiin myös jonkinlainen virusturva. Lapsuuden opit kutittelevat takaraivossani yhä edelleen. Virtanappulaa ei paineta ON-asentoon tai napata surffilautaa alle ja suunnata bittiviidakkoon, ennen kuin kone on asianmukaisesti suojattu. Seikkailumieltä ja riskinottokykyä tarvitaan elämässä ihan toisenlaisiin juttuihin. Päätön surffailu Internetissä ei ole yksi niistä.

Ole siis fiksu ja hanki tietokoneellesi, älypuhelimellesi ja tabletillesi oma turvamies; portsari, joka pitää kutsumattomat ja kiusalliset kuokkavieraat loitolla ja turvaa selustasi.

P9196572P9196587

Vietän koneen ääressä päivittäin lukuisia tunteja ja arvostan sitä, että työvälineeni on tehokas ja toimiva apu kiireitteni keskellä. Koska tekemistä on paljon, en halua käyttää aikaani murehtimiseen, vaan arvostan sitä, että koneeni on päivitetty kaikin puolin ajantasalle ja mahdolliset ongelmatilanteet hoidetaan tehokkaasti, usein jopa minun tietämättäni taustalla.

Yhteinen historiani F-Secure SAFEn kanssa johtaakin juurensa alkuvuoteen, kun halusin varmistaa, että koneeni, sekä PC:ni että Macbookini, ovat taatusti suojattu kunnolla. Käytän koneellani verkkopankkia, teen verkko-ostoksia, katselen videoita, seikkailen sivustolta toiselle ja muun muassa pidän yhteyttä ystäviini, joten koneeni altistuu varmasti jatkuvasti haittaohjelmille ja viruksille. Olin kuullut myös melkoisia kauhutarinoita ohjelmista, jotka saattaisivat kerätä henkilökohtaisia tietojani ja pahimmassa tapauksessa jakaa niitä eteenpäin. Oli siis aika varmistua siitä, että tällaiset tapaukset eivät osuisi omalle kohdalleni.

Testasin aluksi tätä kotimaista tietoturvaa kokeilujakson kautta ja tykästyin siihen niin, että ilmaisen jakson päätyttyä jatkoin tyytyväisenä asiakkaana tilaustani. Jopa tilauksen jatkaminen oli todella näppärää! Alapalkkiin ilmestynyttä F-Secure-painiketta klikkaamalla voin käydä tarkistamassa halutessani koneen suojaustilan, mutta mikäli viruksia automaattisten tarkistusten jälkeen havaitaan, oma virtuaalinen portsarini ilmoittaa siitä minulle virusten poisto-ohjeiden kera. Niin vaivatonta ja kätevää! Toistaiseksi kutsumattomat kiusankappaleet ovat kuitenkin pysyneet loitolla. Mikäli sinäkin kaipaat elämääsi vaivattomia ja turvallisia hetkiä laitteittesi parissa, suosittelen tarttumaan F-Securen tarjoamaan mahdollisuuteen testata tätä kotimaista tietoturvaa 4 kuukauden ajan ilmaiseksi. Kokemuksesta tiedän, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä.

P9196570 P9196613P9196579

Mikäli omatunto alkoi kolkuttaa ja oman tietokoneen, älypuhelimen ja/tai tabletin turvallisuus epäilyttää, nyt jos koskaan kannattaa klikkailla itsensä myös Instagramin puolelle. Yksi onnekas voittaa nimittäin arvonnasta F-Secure SAFE-tietoturvapaketin vuoden ajaksi peräti viidelle eri laitteelle (arvo 79,90€).

Turvallisia hetkiä päivääsi!


Posted in and tagged , , by NOORA.