RAULIN MATKASSA

P8264611 P8264556 P8264589 P8264614


TEKONAHKATAKKI ZARA     FARKUT ZARA     COLLEGE DENIM & SUPPLY BY RALPH LAUREN    TENNARIT FILA    REPPU ADIDAS ORIGINALS  KÄNNYKKÄKUORI REBECCA MINKOFF


P8264554 P8264606 P8264549 P8264562

Heräsin juuri parin tunnin päiväunilta ja Rauli-myrsky tuntuu unieni aikana vain yltyneen. Melko haastavat olivat nimittäin olosuhteet tämän päiväisissä kalakisoissakin, kun siimat lentelivät juuri sinne minne Rauli määräsi. Tänään kisoissa kerättiinkin mitalien sijaan lähinnä kokemuksia ja ärräpäiden siivittämänä katseltiin, kun siimat toisensa jälkeen katkeilivat ja sotkeutuivat kaislikkoon.

Mitalikahvikuvien sijaan, iltapostaus olkoon siis Arboretumin kukkaloiston virkistämä ja värittämä. Kuten eilen Instagramissa mainitsinkin; mikäli syksy alkaa liialti ahdistaa, kannattaa käydä tankkaamassa annos kesää vielä tämän puutarhan kukkapenkkien äärestä. Näissä maisemissa onkin tullut käytyä tänä kesänä lenkittämässä koiraa kerran jos toisenkin. Neljän pokéstopin äärestä kun nappaa niin näppärästi sekä poksuja että ottaa asukuviakin. Monen monta kärpästä yhdellä iskulla.

Kaunista kesäiltaa kaikille, älkää antako Raulin napata teitä matkaansa! ;)

P8264580

enkku2-1-1-1

I found summer! It hadn’t left us yet. This beautiful garden is situated in Hatanpää, and all those flowers and colors make you feel so happy. This is one of my favourite places in Tampere. Have you seen it yet?


Posted in and tagged by NOORA.