IHANA UHANA-SYKSY

Verkatehtaankadulla kävi eilen melkoinen kuhina. Uhana Design julkaisi nimittäin lippulaivaliikkeessään AW16/17-mallistonsa, ja kun kutsu tähän tapahtumaan kilahti sähköpostiini, tämä fangirl kipitti paikalle tukka hulmuten. Olen ihaillut Uhana Designin uniikkia ja persoonallista ilmettä jo vuosikausia ja fanitukseni on välittynyt varmasti myös teille sinne ruutujen toiselle puolen niin kangaskassien kuin karhucollegenkin myötä. Uhana on ihana. Ja hei, tämän merkin takana seisovat tamperelaiset huippuosaajat Mira ja Hanna. Go Manse!

Tuleva Uhana-syksy tulee olemaan aivan mielettömän upea. Hurmaavassa kukkaprintissä seikkailevat kauniit värit ja näyttävät kuviot ja sieluni silmin näen nämä käytännölliset vaatekappaleet upeiden syksylookien katseenvangitsijoina. Aion itse kirjoittaa Joulupukille. Tarvitsen tuon bomberin vaatekaappiini.

Ihan tyhjin käsin en kuitenkaan malttanut poistua myymälästä. Tämä kukkaisneito ei nimittäin voinut vastustaa korurekin houkutuksia, vaan osti itselleen kesäloman loppumisen kunniaksi ihanat SS16-malliston korvakorut. Korvakorut on tehty muotoon leikatusta, lohjalaisesta koivuvanerista ja koukut ovat nikkelivapaat. Rakastan näitä. Niin kauniit, kevyet ja persoonalliset!

Uhana Designin tuotteita myydään muun muassa Weecosilla, mutta suosittelen lämpimästi piipahtamaan visiitillä Verkatehtaankadun viihtyisässä ja ihanassa putiikissa. Uhana Design kannattaa ehdottomasti laittaa seurantalistalle myös Instagramissa.

Viimeisen lomaillan kunniaksi jatkan nyt unelmointia syksybomberista. Kukikas syksy kuulostaa erinomaiselta ajatukselta.

enkku2-1-1-1

Uhana Design’s AW16/17 looks amazing.


Posted in and tagged , by NOORA.