PUNAHILKKANA POKÉMON-JAHDISSA

SADETAKKI CUBUS      FARKUT SEPPÄLÄ      PUSERO  ONLY    SAAPPAAT CROCS (*saappaat ja Jibbitzit blogin kautta saatu)

Miltei koko viikonlopun satoi, satoi ja ropisi, mutta en jaksanut nähdä vaivaa asiasta. Ensimmäisenä lomapäivänäni kävin nimittäin ostamassa Koskikeskuksen Cubuksesta itselleni kirkkaanpunaisen sadetakin ja sen jälkeen sadepäivätkin ovat olleet yhtä juhlaa. Salaa jopa toivoin viikonlopuksi sadetta, että takki pääsisi heti ahkeraan käyttöön.

Cubuksesta löytyi tätä samaa takkia peräti kolmessa eri värissä, mutta punainen oli itselleni päivänselvä valinta- kukapa sitä nyt mustassa takissa haluaisi sadepäivänä synkistellä! Takki on äärimmäisen rento päällä ja tarpeeksi suuren koon valitsemalla mahdollistat sen, että takin alle mahtuu lämmikettä myös kylmimpinä sadepäivinä. Kerrospukeutuminen on syksyllä pop!

Punainen sadetakkini innosti minut tutustumaan lahjaksi saamiini kosmetiikkatuotteisiin, ja eritoten punaiset sävyt vetivät minua nyt puoleensa. Tuotteiden joukosta löytyi nimittäin muun muassa L’Oréal Parisin uusi Infallible Sexy Balm, kosteuttava huulivoide, joka oli sävyssä 109 Such a Babe niin herkullinen, että sitä oli pakko sipaista huulille heti. Elokuussa kauppoihin saapuva, useasta eri sävystä koostuva, huulivoidesarja vakuutti minut välittömästi ja tämä tahmaamaton, sävyttävä, kevyt ja hoitava huulivoide nousi heti suosikikseni.

Harmaa ja punainen sopivat mielestäni kauniisti sävyinä yhteen ja kynnet lakkasinkin meikkitestailujeni lomassa Lumenen Gel Effect-sarjan syysuutuudella, Silokallio-nimisellä lakalla. Täydellinen harmaa vai mitä?

Nämä ”asukuvat” päädyttiin ottamaan aivan ex tempore, kun Pokémon-metsästysretkellä meidät yllätti sadekuuro ja kipitimme läheisen ala-asteen katoksen alle. Seinästä löytyi hauska maalaus ja vaikka aluksi ajatus näin fiilismeiningillä otetuista kuvista arveluttikin, lopputulos hymyilyttää. Mukavaa vaihtelua niille ”suunnitelluille” asukuville. Kynsilakan ja huulipunan kävin kuvaamassa vielä samaisessa paikassa myöhemmin; ihan niin hyvin en sentään Poké-jahtiin ollut varautunut, että sadetakin taskusta olisi löytynyt kynsilakka ja puna! Huulipunaa sen sijaan täytyy aina olla huulilla, ties vaikka sitä törmäisi yllättäen Pikachuun.

Nyt hymy huulille ja kohti maanantaita! Nuhanenäinen lomalainen taitaa hetkeksi vielä hiipiä peiton alle.

enkku2-1-1-1

I looooove my new raincoat. Just let it rain, let it rain, let it rain, I don’t care!


Posted in and tagged by NOORA.