TODELLA UPEE ILTA

MEKKO CRISTELLE & CO     FARKUT ZARA     BOMBER ZARA    LAUKKU MINNA PARIKKA   TENNARIT MINNA PARIKKA

KUVAT: IINA MOUKOLA

Olipa kerran yksi todella upee ilta.

Tämä Patsy suuntasi yhdessä Edinansa kanssa kutsuvierasnäytökseen Tennispalatsiin ja todella upea meininki vei heti mennessään. Tämän punaiselle matolle sopivan tuoksun lisäksi verhouduin toki myös vaatekappaleisiin ja ensimmäistä kertaa Helsinkiin pääsi muun muassa ”mekko”, jonka ostin 8 eurolla Stockmannin aleista. Cristelle & Co:n haalean vaalea mekko oli varustettu -80%-alelapulla ja edes sovittamatta sitä (soo soo Noora..) kiikutin sen kassalle. Kuten jo ostaessani arvelinkin, mekkona tämä ei minulla toimi, mutta sitäkin kivempi se on suloisena puserona. Itse tykkäsin kovasti. Vaaleanpunainen teema toistui myös tennareiden pupunkorvissa ja laukussa ja lopputuloksena (muutaman asukriisin jälkeen..) olikin lopulta asu, jossa viihdyin todella hyvin.

En uskaltanut sarjan fanina asettaa elokuvalle suuria odotuksia, mutta puolentoistatunnin komediapläjäys toimi valkokankaalla hyvin ja supertaitavat komediennet veivät tarinan alusta loppuun tyylillä maaliin. Nappaa kaveri kainaloon ja suuntaa ihmeessä leffaan! Sitä tulee muuten leffateatterissakin istuttua erittäin hyvässä ryhdissä, kun legendaarinen Lenita Airisto istuu edessäsi..

enkku2-1-1-1

The movie was absolutely fabulous, but what do you think of my outfit?


Posted in and tagged , by NOORA.