LAHJOITA KOULULAISELLE REPPU SELKÄÄN

Uusi reppu.

Lukuvuosi alkoi aina motivoituneena ja reippaana, kun uuteen koulureppuun oli pakattuna odotuksia ja toiveita tulevaa vuotta ajatellen. Sen sisuksissa saattoi kuumotella myös upouusi penaali, jonne oli tarkkaan järjestykseen pakattu kynät, kumit ja viivotin. Kun oma pulpetti löytyi uusien kavereiden keskeltä, sitä monesti aloitti vierustoveriin tutustumisenkin toisen reppua tai koulutarvikkeita ihastelemalla.

Uusi reppu on tärkeä asia.

Moni pikkuinen astelee tällä viikolla koulutielle ylpeänä uusi reppu selässään. Hope ry:n järjestämän koulureppukeräyksen avulla on apua pystytty tarjoamaan jo usealle tamperelaiselle vähävaraiselle perheelle ja pienille koululaisille, jotka pääsevät aloittamaan koulutiensä upouusi reppu selässään. Kun luin tästä upeasta keräyksestä, kerroin siitä Matille ja lähdimme välittömästi reppuostoksille. Meillä ei vielä asu pientä koululaista, jolle saisimme ostaa repun selkään, joten sydäntä lämmittää kovasti ajatus, että nämä kaksi reppua pääsevät mukaan jonkun innokkaan tarhalaisen, kerholaisen tai ekaluokkalaisen koulutielle.

Aamulehden artikkelissa kerrottiin, että kysyntä on pienten keskuudessa kova eritoten supersankari-, kissanpentu- ja prinsessarepuille. Lapsi saa valita reppunsa itse. On suuri ja jännittävä hetki päästä valitsemaan lahjoitettujen reppujen joukosta sitä omaansa, ja toivon kovasti, että joku Mikki- tai Minni-fani ilahtuu meidän reppuvalinnoistamme. Koulureppuja kaivataan kuitenkin pienempien koululaisten lisäksi myös yläasteikäisille. Kaikenlaiset reput ovat siis keräykseen erittäin tervetulleita.

Kävin toimittamassa ostamamme reput toimistolle tänään ja vaikka moni onkin jo apuaan tarjonnut, usea vähävaraisen perheen koululainen kaipailee vielä omaa reppua selkäänsä. Otetaan apua tarvitsevat lapset reppuselkään ja autetaan jos voidaan, jookos?

Mikäli haluat tehdä jonkun koulutien aloittamisesta repun verran iloisempaa, voit toimittaa hankkimasi repun Hope ry:n toimistolle, Suomen Trikoon tehtaalle, osoitteeseen Onkiniemenkatu 2 A 5 (avoinna arkisin 9-15, keskiviikkoisin 9-18).


Posted in and tagged , by NOORA.