ONGELMA NIMELTÄ IPHONE 6 PLUS

DSC_0418 DSC_0412 DSC_0414

Tiedättekö sen fiiliksen, kun puhelin tipahtaa kiveykselle näyttöpuoli alaspäin niin, että samalla sitä suojannut kuori vain hajoilee palasiksi?

Sydän pomppaa kurkkuun. Henki ei kulje. Päässä humisee. Pelkäät pahinta etkä uskalla kääntää puhelinta oikeinpäin.

Tällaisen hetken jälkeen sitä ymmärtää, että nyt jos koskaan on aika hankkia puhelimeen SUOJAkuoret; ei tyylikkäät designkuoret, vaan kunnolla SUOJAAVAT kuoret, jotka huomattavasti vähentävät tapaturma-alttiutta. iPhone 6 Plus on kaikkien aikojen lempparipuhelimeni, sillä iso näyttö mahdollistaa paljon paremmin esimerkiksi kommentteihin vastaamisen, blogien lukemisen ja Netflixin vahtaamisen, mutta käytännöllinen se ei ole.

DSC_0423

Tuon paniikinomaisen hetken jälkeen päätin siis panostaa kunnon kuoriin. Tehtävä ei ollut kuitenkaan helppo. iPhone 6 Plussalle on to-del-la huonosti kunnon kuoria saatavilla ja vaikka en asettanutkaan kuorien värille, materiaalille tai merkille minkäänlaisia kriteerejä, kesti miltei pari kuukautta löytää ne oikeat.

Nekin löytyivät itse asiassa lopulta ihan sattumalta, kun seikkailin isäni kanssa Powerissa.

DSC_0416

Bongasin Powerin hyllyltä nimittäin Rebecca Minkoffin suunnittelemat Case-Mate-kuoret, jotka näyttävät aivan törkeen upeilta!  En odottanut löytäväni Rebacca Minkoffia Powerin kuorivalikoimasta, ja lopulta myös äitini oli tästä löydöstä niin innoissaan, että haki omaan puhelimeensa heti samanlaiset kuoret korallinpunaisina.

Budjetti ylittyi hieman, mutta kuoret ovat osoittautuneet käytössä erinomaisiksi, niille sai jopa takuun ja läpän alta löytyy myös tilaa korteille. Kun kädet ovat täynnä, puhelinta on näppärä kantaa rannehihnan avulla, ja veikkaan, että se tulee pelastamaan minut vielä useilta ”OHO!”-hetkiltä. Samaisia kuoria löytyi mustana, korallinpunaisena ja farkunsinisenä myös muille puhelinmalleille, ainakin iPhone 6:lle ja 5:lle.

DSC_0421

Onko lukijoiden joukossa muita, jotka ovat metsästäneet hiki päässä tähän jättiläispuhelimeen kuoria? ;)

Voikohan lifestyleblogipostaus enää kliseisempi olla- valkoisia ruusuja kristallimaljakossa marmoripöydällä kahvikupin vieressä.. Vannon tämän olleen vahinko.

enkku2-1-1-1

Finally I found the perfect cover for my dear iPhone 6 Plus. Rebecca Minkoff has designed this gorgeous leather-case which is absolutely stunning! So happy that I found it!


Posted in and tagged , by NOORA.