VIDEO : ROADTRIP ÄHTÄRIIN!

Huomenta te kaikki pörröiset nallukat, vikkelät vesieläimet ja vallattomat villipedot! Nyt roadtripin päämääräksi otetaan Ähtäri Zoo. Takapenkillä on vielä tilaa, hyppää kyytiin!

Kunnianhimoisena tavoitteenani on alkaa toteuttaa jatkossa videoita useamminkin, sillä vloggaaminen tuntuu ajatuksena nyt hurjan hauskalta ja haluan ehdottomasti kehittää taitojani myös videokuvaamisen ja editoinnin saralla. Mitä mieltä olette, kuulostaisiko viikottainen videovartti ”My day”- tyyliin ajatuksena hauskalta? Youtubesta löydätte muuten kanavani, jota pääset seuraamaan tästä tai klikkaamalla sivupalkista löytyvää Youtube-painiketta.

Seuraavalla videolla voisinkin sitten ponkaista vaikka niitä Pokémoneja metsästämään. Ähtäri Zoon karhunpentukolmikko oli tainnut pitää huolen siitä, että Pokémonit eivät olleet heidän mailleen uskaltaneet tulla..

enkku2-1-1-1

It’s time for the roadtrip to Ähtäri Zoo! Click Play and jump on board!


Posted in and tagged , by NOORA.