LUMILEOPARDI SATEESSA

TAKKI / JACKET STELLASPORT  (ADIDAS)  FARKUT / JEANS ZARA  PUSERO / SHIRT DENIM & SUPPLY RALPH LAUREN

Muistatteko, kun viime viikolla kirjoittelin, että sadepäivät ovat olleet itse asiassa oikein tervetulleita, sillä eteisen henkarissa on roikkunut ihana uusi sadetakki? Saanko perua puheeni? Vaikka kaappiini tiensä löysi myös toinen sporttinen ja sadettapitävä takki, se ei tarkoita sitä ettenkö jo pikkuhiljaa alkaisi kaivata niitä helteitä. Joten arvoisa Poudan Pekka, nyt saa alkaa paistaa.

Tätä sporttista Stella-takkia olen käyttänyt lähinnä lenkkeillessä, mutta heitin sen päälleni myös käydessämme tutustumassa Ron Mueckin näyttelyyn Sara Hildénin taidemuseolla. Lukijani Lea jo ehtikin kysäistä takista lisätietoja, ja löysin sen tosiaan huimalla aleprosentilla varustettuna Nelly.comista. Hauska printillinen takki jäi maksamaan noin parinkympin verran ja se pitää tuulta ja sadetta erinomaisesti. Parhaimmillaan se on ehdottomasti sporttisimmissa lookeissa, tuon collegen kera kokonaisuus oli lopulta vähän too much.

Sadepäivistä puheen ollen, meistä on tulossa pikkuhiljaa Makuunin vakioasiakkaita. Olen onnistunut kiikuttamaan viime aikoina niin hauskoja leffapläjäyksiä kotiin, että halusin vinkata niistä teillekin. Vaikka Netflixit ja Viaplayt ovat pullollaan loistavaa katsottavaa, siinä on se oma fiiliksensä, kun hakee videovuokraamosta (oi niitä VHS-aikoja!) leffan ja kiikuttaa kassalle samalla myös pienen irtokarkkipussukan.

Zootropolista suosittelen ihan kaikille. Varsinkin sinulle, jolla on huono päivä tai synkkä olo. Hymyilin kaksi päivää putkeen tämän leffan jälkeen ja olen melko varma siitä, että hankin sen jossain vaiheessa myös itselleni. Leffa oli hurmaava! Brooklyn sen sijaan tuotti pienen pettymyksen siltä osin, että kovasti pitämästäni kirjasta oli karsittu valtavasti pois. Tarina oli erinomaista sadepäivän katseltavaa, mutta leffa jätti vähän kylmäksi, enkä fiilistellyt sitä lainkaan niin kuin kirjaa. How to Be Single oli tämän leffatrion villikortti ja tämä leffa oli kyllä äärimmäisen viihdyttävä. Rebel Wilson kuuluu suosikkinäyttelijöihini ja tuo karismaattinen nainen vei kyllä homman kotiin. Olet sitten sinkku tai et, sadepäivään tämä leffa tarjoaa hymyjä.

Sade näyttää ropisevan myös tänään ikkunan takana, joten leffavinkit niin Netflixin, Viaplayn kuin Makuuninkin tarjonnasta ovat oikein tervetulleita..

enkku2-1-1-1

Even though these rainy days have given me a chance to wear my new raincoats, I think it’s time for the proper summer now. The Sun, come out, come out, where ever you are! I found this cute printed jacket from Stellasport and it has been a fun addition into my outfits. After seeing Zootropolis I have been wearing it a lot for some reason..


Posted in and tagged , by NOORA.