JUHANNUSLOAFERIT

CURIOUSNOORA5

Kävin viime keskiviikkona rakkaan ystäväni Kirsin kanssa lounaalla Laukontorin Ilopillerissä ja kaupungissa pörrätessäni päätin samalla etsiä itselleni uudet kengät. Ensin on kuitenkin hehkutettava hetki tuota Ilopillerin lounasta; alle kympillä saat koottua itsellesi aivan mielettömän herkullisen ja tuoreen salaatin, jonka kruunaa ihana torimiljöö, auringonpaiste ja iloiset ihmiset! Idea toimii vähän kuin Subwayssä, ensin valitset pääraaka-aineen, sitten täytteet ja lopuksi kastikkeen. Näin saat lautasellesi juuri sinun makunystyröitäsi kutkuttelevan salaatin. Mutta nyt takaisin niihin kenkiin..

Vamos on heittämällä yksi parhaista kenkäkaupoista Tampereella ja sijaintinsa puolestakin sinne on helppo piipahtaa. Alehyllyiltä löytyi toinen toistaan upeampia kesäkenkiä niin juhlaan kuin arkeenkin, mutta minulla hakusessa oli pari valkoisia, helposti jalkaan sujahtavia kenkiä.

Aluksi iskin silmäni kankaisiin loafereihin mutta päädyin lopulta sijoittamaan kenkiin hieman enemmän. Keinonahkainen pinta pysyy varmasti tällaisella sottapytyllä paremmin puhtaana ja kengät pysyvät toivottavasti menossa mukana vielä ensi kesänäkin. SDS:n loaferit istuivat jalkaan kuin hansikas ja olivat kutakuinkin ominaisuuksiltaan kaikkea sitä mitä olin etsinytkin. Kotimatkalla heitinkin vanhat kulahtaneet kangaskenkäni saman tien roskiin. Nähtäväksi jää käynkö hakemassa itselleni vielä toisetkin samanlaiset; valkoisen lisäksi värivaihtoehtoina olivat nimittäin myös pehmeä vaaleanpunainen sekä beige..

Samaisia kenkiä löytyy myös verkkokaupan puolelta, mutta lähetän täältä lämpimän suosituksen myös ihan paikan päällä vierailemiselle. Myymälä on ihana ja palvelu on aina ensiluokkaista. Ja mikä parasta, sieltä löytää aina etsimänsä!

enkku2-1-1-1

Vamos is my favourite shoestore here in Tampere and as always, I found just what I was looking for when I visited the store on last Wednesday. These SDS-loafers are my new favourite summershoes!


Posted in and tagged , by NOORA.