KESÄMEKKO LIDLISTÄ

Facebookin uutisvirtaan ilmestyi eilen kuva keltaisesta kesämekosta, joka näytti niin täydelliseltä kukkaniityillä kirmailemista varten, että päätin välittömästi metsästää sellaisen vaatekaappiini. Ai mistä? No Lidlistä tietysti.

On myönnettävä ihan suoraan, että Lidl ei ole aikaisemmin kuulunut luottovaatekauppojeni joukkoon. Syynä on ainoastaan se, että valikoimassa en ole aiemmin törmännyt näin kauniisiin ja käytännöllisiin käyttövaatteisiin, joiden tietäisin pysyvän vaatekaappini käytetyimpien vaatteiden joukossa pitkään. Tämä mekko tulee olemaan juuri sellainen mekko; mekko, jonka nappaan päälleni silloin, kun kaapista ei löydy mitään päällepantavaa.. Kesällä se kulkee päällä sellaisenaan, syksyasuksi se muuntautuu lämpimän neuletakin ja legginssien kaverina.

Omassa vaaterekissäni roikkuvat nyt sekä keltainen että raitainen Lidl-mekko. Keltainen mekko hurmasi värillään ja raitainen pellavasekoitemekko yksityiskohdillaan. Kun pellavamekon paketissa seisoo alle kymmenen euron hintalappu, sen ohi ei yksinkertaisesti voinut kävellä.

Lidlin kesävaatemallisto esiteltiin jokin aika sitten huikeissa puitteissa Yrjönkadun uimahallissa, ja minua harmitti niin kovin etten tuolloin ehtinyt Helsinkiin mallistoa ihastelemaan. Olen kuitenkin katsellut näytöksestä videoita aivan sanattomana; mallisto on nimittäin mieletön! Valikoimaan kuuluu edullisia perusvaatteita, moderneja klassikoita, persoonallisia yksityiskohtia ja materiaalitkin vaikuttavat lupaavilta. Enpä olisi uskonut, että käsissäni on joskus näin vaikuttava kesämallistolehdykäinen, jonka etusivulla komeilee Lidlin logo.

Olen varma, että nämä mekot myydään loppuun alta aikayksikön. Kuinka kätevää, että kesän trendikkäimmän mekon heittää ostoskoriin ruokakauppareissulla.

Lidlistä. Liiiidelistä. Lidölistä. Litlistä. Vielä kun tietäisi kuinka kaupan nimi ihan oikeasti lausutaan.

enkku2-1-1-1

Lidl’s summercollection is amazing. I had to buy two of these linen dresses right away. They are perfect for the days when you have nothing to wear.


Posted in and tagged by NOORA.