RAKKAUSPÄIVÄ

”Vuosi siitä jo on, kun me renkaat vaihdettiin,

kihloja juhlitiin ja kesää kippisteltiin.

Timanttisormuksen sormeeni pujotit,

pirtsakan morsmaikun itsellesi rengastit.

Hymy huulilla vierestäsi aamuisin herään,

yhteisiä hetkiä ja muistoja talteen kerään.”

Kihlasormuksemme täyttävät tänään yhden vuoden. En voi kuin kliseisesti hämmästellä sitä kuinka nopeasti vuosi viilettikään ohitsemme. Ensimmäinen vuotemme kihlaparina oli kuitenkin oikein onnellinen, lämmin ja hyvä, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Edelleen olen myös tyytyväinen valintaani (sekä mieheen että sormukseen..;) ja enää odotankin vain sitä inspiraation puuskaa, joka saisi hääsuunnitelmamme oikein toden teolla käyntiin. Näinkin on toisaalta hyvä, miksi kiirehtiä ja stressata.

Mikäli haluat palata vuodentakaisiin fiiliksiin ja käydä kurkistamassa postauksia kihlajaistunnelmistamme, löydät tarinan kihlapäivämme takaa täältä, lisää infoa sormuksistamme täältä ja kuvia kihlajaisistamme täältä.

Rakkauspäivän kunniaksi voitte jättää myös meihin liittyviä kysymyksiä kommenttiboksiin; emme ole ikinä vielä toteuttaneet KYSY MEILTÄ!-postausta, joten nyt antakaahan kommenttiboksin laulaa. Älkää sitten kysykö liian vaikeita, ja liian villit kysymykset lupaamme skipata kokonaan.

Rakkautta päiväänne!

Note to self: Ennen kuin tatuoit tussilla rakkaudentunnustuksia käteesi, varmista, että tussi ei ole vedenkestävä.

enkku2-1-1-1

I said ”yes” one year ago.


Posted in and tagged , by NOORA.